Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις 5 ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ PLA ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

5 ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ PLA ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ

2023-02-16

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για 5 ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ PLA ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ

Εάν ψάχνετε συρρικνωθείτε την ταινία για το πρόγραμμά σας, κατόπιν είναι χρόνος να εξετάσει ότι PLA συρρικνώνεται την ταινία, λιπασματοποιήσιμος ένας bioplastic που γίνεται από τα ανανεώσιμα υλικά παρά τα πετροχημικά, ο οποίος έχει ένα πολύ υψηλό ποσοστό διακένωσης και απαιτεί τη λιγότερη θερμότητα για να συρρικνωθεί, προσφέροντας τις παρόμοιες ιδιότητες σε άλλες ταινίες κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Αυτό το άρθρο συζητά 5 πλεονεκτήματα PLA συρρικνώνεται την ταινία για να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα PLA συρρικνώνεται την ταινία.

 

PLA Shrink Film

 

PLA συρρικνώνεται την ταινία

 

 

Φιλικός προς το περιβάλλον

 

PLA είναι ένα βιο-βασισμένο πλαστικό που διαφέρει από τα περισσότερα θερμοπλαστικά πολυμερή σώματα επειδή προέρχεται από τους ανανεώσιμους πόρους όπως το άμυλο καλαμποκιού ή ο κάλαμος ζάχαρης. Τα περισσότερα πλαστικά, αφ' ετέρου, προέρχονται από την απόσταξη και τον πολυμερισμό των μη ανανεώσιμων επιφυλάξεων πετρελαίου. Αντίθετα, η μειωμένη εμπιστοσύνη στα πετρέλαιο-βασισμένα στην προϊόντα κάνει PLA να φανεί φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Διασπάσιμος

 

PLA είναι βιοδιασπάσιμο και έχει τις παρόμοιες ιδιότητες στο πολυπροπυλένιο (PP), το πολυαιθυλένιο (PE), ή το πολυστυρόλιο (CP).

 

Λιπασματοποιήσιμος

 

PLA είναι ένα λιπασματοποιήσιμο πλαστικό. Τα λιπασματοποιήσιμα πλαστικά είναι μια νέα γενιά των πλαστικών που μπορεί να υποβιβαστεί με τη λίπανση. Προέρχονται συνήθως από τις ανανεώσιμες πρώτες ύλες όπως το άμυλο, η κυτταρίνη, η πρωτεΐνη σόγιας ή το γαλακτικό οξύ. Δεν είναι επικίνδυνοι να παραγάγουν και να αναλύσουν πίσω στο διοξείδιο του άνθρακα, το νερό και τη βιομάζα όταν λιπαίνεται.

 

Μη τοξικός

 

PLA είναι μη τοξικό και χρησιμοποιείται συχνά στο χειρισμό τροφίμων και τα ιατρικά μοσχεύματα, που βιοδιασπούν στο σώμα με τον καιρό. Εντούτοις, PLA, όπως τα περισσότερα πλαστικά, έχει τη δυνατότητα να είναι τοξικό εάν εισπνέονται ως ατμός ή υγρό ή/και απορροφημένος από το δέρμα ή τα μάτια.

 

Οικονομική αποτελεσματικότητα

 

PLA μπορεί να παραχθεί χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα εξοπλισμό παραγωγής. Αυτό το καθιστά οικονομικώς αποδοτικό να παραγάγει. Και PLA είναι το δεύτερο - ο παραγωγικότερος όλου του bioplastics, με τις υψηλές παραγωγές.

 

Ενδιαφέρεστε για την εκμάθηση ότι περισσότερες πληροφορίες για PLA συρρικνώνονται την ταινία; Μας ελάτε σε επαφή με για να εξασφαλίσετε σήμερα ειδικές διαβουλεύσεις!

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.