Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑΣ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑΣ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ

2023-03-20

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑΣ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ

Τα του οποίου προϊόντα πωλούνται στην αγορά, θα έχουν τη συσκευασία. Πολλά αγαθά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εύκαμπτα υλικά συσκευασίας λόγω της μορφής ή του μεγέθους τους, όπως το πλαστικό έγγραφο για τα μπουκάλια ποτών, η πλαστική ταινία στα προϊόντα, τα πακέτα φουσκαλών για τα ηλεκτρονικά προϊόντα, κ.λπ. Όλη αυτά η συσκευασία καλείται θερμότητα PVC συρρικνώνεται την ταινία.

 

Τομείς εφαρμογής

Στην Κίνα, η θερμότητα συρρικνώνεται την ταινία χρησιμοποιείται κυρίως στους ακόλουθους τρεις τομείς.

Στον τομέα της συσκευασίας ποτών, το συνολικό ποσό της θερμότητας συρρικνώνεται τις ετικέτες μπουκαλιών μη αλκοολούχων ποτών ταινιών που απαιτούνται για τη συσκευασία μη αλκοολούχων ποτών, η γαλακτοκομική συσκευασία και η καθαρή αγορά συσκευασίας νερού είναι πάνω από 100.000 τόνοι, και αυξάνονται σε ένα μέσο ετήσιο ποσοστό 18%.

Στον τομέα της φαρμακευτικής συσκευασίας, η θερμότητα συρρικνώνεται την ταινία αντικαθιστά τα κιβώτια εγγράφου που μειώνουν πολύ τις δαπάνες συσκευασίας των φαρμακοβιομηχανιών. Η φαρμακευτική συσκευασία αναφέρεται κυρίως στα μπουκάλια, τις κάψουλες, τα κιβώτια και τις ταινίες που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία των φαρμάκων και των ιατρικών μηχανημάτων.

Στον τομέα της συσκευασίας μπύρας, η παραγωγή μπύρας της Κίνας υπερβαίνουσα πέρυσι 51,89 εκατομμύρια τόνοι, που απαιτούν περίπου 82 δισεκατομμύριο μπουκάλια μπύρας, όπως 5% της χρήσης της θερμότητας συρρικνώνεται τα σύνολα μπουκαλιών ταινιών, η ετήσια κατανάλωση 50.000 τόνων, η δυνατότητα αγοράς είναι πολύ εντυπωσιακή.

Αυτή τη στιγμή, η πλαστική θερμότητα συσκευασίας της Κίνας συρρικνώνεται τη χρήση ταινιών των εκατοντάδων χιλιάδων των τόνων του PVC, CP, PE και άλλα υλικά, των οποίων το PVC είναι αυτήν την περίοδο ένα υψηλό μερίδιο αγοράς της θερμότητας συρρικνώνονται την ταινία. Η ανάπτυξη της θερμότητας συρρικνώνεται την τεχνολογία έχει προωθήσει το marketization της θερμότητας συρρικνώνεται την ταινία, κάνοντας τη θερμότητα PVC να συρρικνωθεί την ταινία που καλύπτει τα ηλεκτρονικά προϊόντα, τα φαρμακευτικά προϊόντα και άλλες βιομηχανίες στον τομέα της συσκευασίας, προωθώντας την ανάπτυξη της μαλακής συσκευάζοντας βιομηχανίας προϊόντων. Συγχρόνως, η θερμότητα συρρικνώνεται τις ετικέτες και συρρικνώνεται τα καλύμματα έχει αναπτυχθεί επίσης.

 

Οι τομείς εφαρμογής της θερμότητας PVC συρρικνώνονται την ταινία

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Η θερμότητα συρρικνώνεται τη μηχανή συσκευασίας χρησιμοποιώντας το far-infrared θερμαμένη ακτινοβολίας άμεσα PVC συρρικνώνεται την ταινία για να επιτύχει τέλειο συρρικνώνεται τη συσκευασία, μην έχετε επιπτώσεις ποτέ στη συσκευασία, σταθερός και αξιόπιστος, που εφαρμόζεται στα παιχνίδια, τις προμήθειες, τα εργαλεία υλικού, τα πολυκαταστήματα καθημερινά-χρήσης, τις χημικές προμήθειες και άλλη συρρικνωθείτε τη συσκευασία. Το προϊόν θα είναι shrink-wrapped ταινία, σφραγισμένος συρρικνωθείτε τη μηχανή συσκευασίας, το προϊόν θα συρρικνωθεί αυτόματα.

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία αποτελείται κυρίως από διάφορους διαφορετικούς βαθμούς μικτής ρητίνη εξώθησης πολυαιθυλενίου, με την αντίσταση οπής, έξοχης δύναμης, υψηλή επίδοση με την υψηλή εκτατή δύναμη, την επιμήκυνση, την καλή μόνος-προσκόλληση, τη διαφάνεια και άλλα χαρακτηριστικά συσσωρευμένη στην παλέτα των αγαθών για το τύλιγμα η συσκευασία, μπορεί να καταστήσει τη συσκευασία σταθερότερη και τακτοποιημένη, να διαδραματίσει έναν πιό έξοχο αδιάβροχο ρόλο.

 

Συσκευάζοντας οφέλη

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία έχει την υψηλή αντίσταση οπής, την καλή διακένωση και ορισμένη πίεση διακένωσης. Χρησιμοποιείται κυρίως στις πωλήσεις και τη διαδικασία μεταφορών των διάφορων προϊόντων για να σταθεροποιήσει, να καλύψει και να προστατεύσει τα προϊόντα. Συρρικνωθείτε τη συσκευασία είναι όχι μόνο όμορφος στην εμφάνιση, αλλά και διαδραματίζει το ρόλο moisture-proof, dust-proof, αντι-χαλαρός, αντικλεπτικός και της συλλογής.

 

Η ταινία PVC είναι εύκολο να επεξεργαστεί, εύκολος να χρωματίσει, καλή εκτέλεση εκτύπωσης και έχει το εξαιρετικά υψηλό ψήφισμα εκτύπωσης, το οποίο είναι μια πλήρης υλική πρόοδος για τη σταθερή αναζήτηση της λεπτής εκτύπωσης των εμπορικών σημάτων. Λόγω αυτών των υψηλών διακένωσης και δύναμης της ταινίας PVC, μπορεί να εγκαταστήσει πολύ με τα διάφορα εμπορευματοκιβώτια των διαφορετικών μορφών, έτσι μπορεί όχι μόνο να τυπώσει τα λεπτά σχέδια, αλλά και να συναντήσει τη χρήση ποικίλων νέων συσκευάζοντας εμπορευματοκιβωτίων με τις πολύ διαφορετικές μορφές, κάνοντας κατά συνέπεια τα ποτά και άλλα αγαθά στη χρήση των ετικετών με τα ζωηρότερα σχέδια, που δίνουν έμφαση στην εικόνα στο ράφι, παράγοντας μια απροσδόκητη επίδραση του εμπορευματοκιβωτίου.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.