Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΚΑΜΠΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΚΑΜΠΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

2023-02-02

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΚΑΜΠΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η χρήση των εύκαμπτων ταινιών αυξάνεται σχεδόν σε κάθε βιομηχανία, και οι επιχειρήσεις μπορούν να ωφεληθούν από τις περισσότερο από πάντα. Εδώ είναι πέντε λόγοι για τους οποίους αξίζει.

 

Flexible Film

 

εύκαμπτες ταινίες

 

 

1. Εξατομικεύσιμος

 

Οι εύκαμπτες ταινίες για τη δυνατότητά τους που προσαρμόζεται στις λεπτομέρειες του συσκευασίας του προϊόντος. Ανεξάρτητα από τη μορφή, το μέγεθος, ή τις οπτικές ανάγκες, η λύση σας δίνει την ευελιξία να προσαρμόσει τη συσκευασία σας στις μοναδικούς προδιαγραφές και τους στόχους αγοράς σας.

Τα στοιχεία προσαρμογής επεκτείνονται επίσης στις οπτικές ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένης της σαφήνειας, σχολιάζουν, και printability. Επιτρέπει σε σας για να επιδείξει αληθινά το προϊόν και το εμπορικό σήμα σας με έναν ευδιάκριτο τρόπο. Μερικοί συρρικνώνονται τις διατυπώσεις ταινιών είναι ιδανικοί για τη συσκευασία του κρέατος ή των παγωμένων τροφίμων επειδή ενισχύουν το εμπόδιο για να μειώσουν τη μεταφορά υδρονέφωσης ή υγρασίας.

 

2. Επαναχρησιμοποιήσιμος

 

Δεδομένου ότι οι καταναλωτές επιδιώκουν όλο και περισσότερο τις επιλογές που προσφέρουν τη μεγαλύτερη ευκολία, οι επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες προσελκύουν περισσότερες ευκαιρίες για τις πωλήσεις. Ενισχύει περαιτέρω την έκκληση αγοράς.

 

3. Ευπροσάρμοστος

 

Η μεταβλητότητα των λύσεων συσκευασίας είναι βασική. Οι εύκαμπτες συσκευάζοντας ταινίες σχεδιάζονται με τις πολυάριθμες απαιτήσεις και τις πρακτικότητες προϊόντων στο μυαλό. Υπάρχουν επιλογές που δίνουν προτεραιότητα στη διάρκεια και την αντίσταση δακρυ'ων, την ασφαλή διανομή και την αποθήκευση, τη φρεσκάδα και τη ασφάλεια των τροφίμων, και την προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η θερμοκρασία, το φως, η υγρασία, και το αέριο. Η εύκαμπτη βοήθεια ταινιών επεκτείνει τη ζωή του προϊόντος στο ράφι των φθαρτών στοιχείων και μπορεί να καλύψει τη μυρωδιά του περιεχομένου συσκευασίας.

 

4. Φιλικός προς το περιβάλλον

 

Δεδομένου ότι η ικανότητα υποστήριξης γίνεται όλο και περισσότερο σημαντική συσκευασμένες στις καταναλωτής επιχειρήσεις αγαθών (CPG) όλων των μεγεθών, είναι κρίσιμη για να χρησιμοποιήσει τα υλικά συσκευασίας που ανταποκρίνονται στα πρότυπα ικανότητας υποστήριξης. Οι προσπάθειες είναι εν εξελίξει για να δημιουργήσουν μια λιπασματοποιήσιμη, βιοδιασπάσιμη πλαστική εναλλακτική λύση με μια μακράς διαρκείας έκταση, και την ανακυκλωσιμότητα, ικανότητα υποστήριξης, και η μείωση αποβλήτων που συνδέεται με τις εύκαμπτες επιλογές ταινιών μπορεί να αυξήσει την έκκληση των προϊόντων στους καταναλωτές.

 

5. Οικονομικά οφέλη

 

Επειδή μια εύκαμπτη ταινία μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες διαστάσεις του προϊόντος σας, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να χρησιμοποιηθεί περισσότερο υλικό από είναι απολύτως απαραίτητος. Μπορεί να προσαρμοστεί στα αγαθά σας και να παρέχει μια υψηλότερη αναλογία προϊόν--συσκευασίας, η οποία έχει τη δυνατότητα να μειώσει το κόστος παραγωγής σας. Η εύκαμπτη χρήση των εύκαμπτων συσκευάζοντας ταινιών μπορεί να βοηθήσει να απλοποιήσει το σύστημα συσκευασίας σας, παραδείγματος χάριν με την εξάλειψη του κόστους ή.

Επιπλέον, η χρησιμοποίηση της υψηλής ποιότητας ταινίας μπορεί να μειώσει την ανάγκη για τα πρόσθετα συσκευάζοντας στοιχεία όπως οι ζαρωμένες παλέτες, και τις αντίστοιχες δαπάνες.

 

Έτσι, έτοιμος να χρησιμοποιήσει την εύκαμπτη ταινία στην επιχείρησή σας; Μας ελάτε σε επαφή με οποτεδήποτε για ένα ελεύθερο απόσπασμα.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.