Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ

2023-04-03

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία είναι ένα δημοφιλές υλικό συσκευασίας που χρησιμοποιείται για να τυλίξει και να προστατεύσει τα διάφορα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων, των καταναλωτικών αγαθών, και των βιομηχανικών προϊόντων. Είναι ένας τύπος θερμοπλαστικού πολυμερούς σώματος που γίνεται μαλακή και εύκαμπτη όταν θερμαίνεται και μπορεί να τεντωθεί και να φορμαριστεί για να εγκαταστήσει τη μορφή του συσκευασίας του στοιχείου. Το PVC συρρικνώνεται την ταινία χρησιμοποιείται συνήθως για τη διάρκεια, τη σαφήνεια, και την οικονομική αποτελεσματικότητά του. Εδώ είναι ένας οδηγός αγοράς γιατί το PVC συρρικνώνεται την ταινία για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό τύπο για τις ανάγκες σας.

 

Πάχος μετρητών

Το πάχος μετρητών του PVC συρρικνώνεται την ταινία αναφέρεται στο πάχος του και μετριέται mils (thousandths μιας ίντσας). Ένα υψηλότερο πάχος μετρητών δείχνει μια παχύτερη και ανθεκτικότερη ταινία. Το πάχος του PVC συρρικνώνεται την ταινία μπορεί να κυμανθεί από 40 έως 100 μετρά, με 60 μετρήστε την ύπαρξη ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη. Όσο παχύτερη η ταινία, ισχυρότερη είναι και ο καλύτερος αυτό μπορεί να προστατεύσει το στοιχείο που συσκευάζεται. Εντούτοις, οι παχύτερες ταινίες είναι επίσης λιγότερο εύκαμπτες και δυσκολότερο να χειριστούν. Για τις περισσότερες εφαρμογές, το PVC 60 μετρητών συρρικνώνεται την ταινία είναι ικανοποιητικό, αλλά πρέπει να εξετάσετε τον τύπο του συσκευασίας του προϊόντος και το επίπεδο προστασίας που απαιτείται πρίν επιλέγετε το πάχος μετρητών.

Αγοράζοντας τον οδηγό για το PVC συρρικνωθείτε την ταινία

Πλάτος και μήκος

Το πλάτος και το μήκος του PVC συρρικνώνονται την ταινία αναφέρονται στις διαστάσεις του ρόλου ταινιών. Το πλάτος του PVC συρρικνώνεται την ταινία μπορεί να κυμανθεί από 4 έως 60 ίντσες, ενώ το μήκος μπορεί να κυμανθεί από 500 έως 10.000 πόδια. Το πλάτος της ταινίας πρέπει να επιλεχτεί βασισμένος στο μέγεθος του συσκευασίας του στοιχείου, ενώ το μήκος πρέπει να επιλεχτεί βασισμένος στο ποσό ταινίας που απαιτείται για κάθε λειτουργία συσκευασίας. Για τα μικρά στοιχεία, ένας στενότερος ρόλος ταινιών μπορεί να είναι κατάλληλος, ενώ τα μεγαλύτερα στοιχεία απαιτούν τις ευρύτερες ταινίες. Το μήκος του ρόλου θα εξαρτηθεί από τη συχνότητα της συσκευασίας και το ποσό ταινίας που απαιτείται ανά λειτουργία συσκευασίας.

 

Συρρικνωθείτε το ποσοστό

Συρρικνωθείτε το ποσοστό του PVC συρρικνώνεται την ταινία αναφέρεται στο ποσό διακένωσης που εμφανίζεται όταν θερμαίνεται η ταινία. Το PVC συρρικνώνεται την ταινία πρέπει χαρακτηριστικά να συρρικνωθεί το ποσοστό 40% σε 70%, με 60% όντας ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη. Συρρικνωθείτε το ποσοστό είναι ένας σοβαρός παράγοντας που εξετάζει επειδή έχει επιπτώσεις στην τακτοποίηση και την εμφάνιση της συσκευασίας. Ένας υψηλότερος συρρικνώνεται το ποσοστό μπορεί να οδηγήσει σε μια σφιχτότερη και πιό ομοιόμορφη τακτοποίηση, ενώ ένας χαμηλότερος συρρικνώνεται το ποσοστό μπορεί να οδηγήσει στη χαλαρή ή ανώμαλη συσκευασία. Είναι σημαντικό να εξεταστεί ο τύπος της συσκευασίας του προϊόντος και η επιθυμητή εμφάνιση της συσκευασίας κατά την επιλογή συρρικνώνεται το ποσοστό.

 

Σαφήνεια

Η σαφήνεια του PVC συρρικνώνεται την ταινία αναφέρεται στη διαφάνειά της και είναι ένας σοβαρός παράγοντας που εξετάζει για τα προϊόντα που απαιτούν μια σαφή και ορατή συσκευασία. Το PVC συρρικνώνεται την ταινία είναι γνωστό για την άριστη σαφήνειά του, η οποία επιτρέπει στο προϊόν για να δει εύκολα από τον καταναλωτή. Εντούτοις, η σαφήνεια μπορεί να επηρεαστεί από το πάχος και την ποιότητα της ταινίας. Οι παχύτερες ταινίες τείνουν να είναι λιγότερο σαφείς από τις λεπτύτερες ταινίες, ενώ οι ταινίες χαμηλότερης ποιότητας μπορούν να έχουν μια νεφελώδη εμφάνιση. Κατά την επιλογή του PVC συρρικνωθείτε την ταινία, είναι σημαντικό να εξεταστεί το επιθυμητό επίπεδο σαφήνειας βασισμένο στο προϊόν που συσκευάζονται και τη γενική παρουσίαση της συσκευασίας.

 

Δύναμη και διάρκεια

Η δύναμη και η διάρκεια του PVC συρρικνώνονται την ταινία είναι σοβαροί παράγοντες που εξετάζουν για τα προϊόντα που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο της προστασίας κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας και του χειρισμού. Το PVC συρρικνώνεται την ταινία είναι γνωστό για τη δύναμη και τη διάρκειά του, η οποία βοηθά να αποτρέψει τη ζημία στο προϊόν κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Εντούτοις, η δύναμη και η διάρκεια μπορούν να επηρεαστούν από το πάχος μετρητών και την ποιότητα της ταινίας. Οι παχύτερες ταινίες τείνουν να είναι ισχυρότερες από τις λεπτύτερες ταινίες, ενώ οι υψηλότερες ταινίες είναι ανθεκτικότερες από τις ταινίες χαμηλότερης ποιότητας. Κατά την επιλογή του PVC συρρικνωθείτε την ταινία, είναι σημαντικό να εξεταστεί το επίπεδο προστασίας που απαιτείται βασισμένης στο προϊόν που συσκευάζονται και τους στέλνοντας και διαχειριζόμενους όρους.

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.