Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ

2023-08-24

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ

Συρρικνωθείτε το τύλιγμα είναι μια ευρέως χρησιμοποιημένη τεχνική συσκευασίας που περιλαμβάνει το τύλιγμα μιας πλαστικής ταινίας γύρω από ένα προϊόν ή μιας ομάδας προϊόντων και έπειτα την εφαρμογή της θερμότητας για να συρρικνωθεί η ταινία στενά και να προσαρμοστεί στη μορφή των στοιχείων. Ενώ συρρικνωθείτε το τύλιγμα προσφέρει τα πολυάριθμα οφέλη, όπως η προστασία, αντίσταση πλαστογραφήσεων, και η βελτιωμένη αισθητική, αυτό μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει τις διάφορες προκλήσεις που μπορούν να οδηγήσουν στη συσκευασία των ζητημάτων. Εδώ είναι μερικός κοινός συρρικνώνεται τα προβλήματα τυλίγματος που μπορούν να προκύψουν:

 

  • Ζάρωμα ή συσσώρευση: Το ζάρωμα ή η συσσώρευση συρρικνώνεται την ταινία μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της συρρικνωμένος διαδικασίας, με συνέπεια μια ανώμαλη και μη ελκυστική εμφάνιση. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω της ανάρμοστης έντασης ταινιών, των ανακριβών τοποθετήσεων θερμότητας, ή της ανεπαρκούς ροής αέρος κατά τη διάρκεια της συρρικνωμένος διαδικασίας.

 

  • Αυτιά σκυλιών ταινιών: Τα αυτιά σκυλιών αναφέρονται στα μικρά τριγωνικά χτυπήματα της υπερβολικής ταινίας που μπορεί να διαμορφώσει στις γωνίες μιας τυλιγμένης συσκευασίας. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκύψει εάν η ταινία δεν σφραγίζεται κατάλληλα και τακτοποιείται στις άκρες της συσκευασίας.

PLA Shrink Film

PLA συρρικνώνεται την ταινία

  • Μμένες ταινία ή τρύπες: Η υπερβολική εφαρμογή ή τα καυτά σημεία θερμότητας μπορεί να οδηγήσει στα μμένα σημεία ή οι τρύπες συρρικνώνονται την ταινία. Αυτό μπορεί να συμβιβάσει την ακεραιότητα της συσκευασίας και να εκθέσει το περιεχόμενο στην πιθανή ζημία.

 

  • Σφραγίζοντας ζητήματα: Οι ελλιπείς ή αδύνατες σφραγίδες μπορούν να εμφανιστούν όταν δεν σφραγίζεται κατάλληλα η ταινία κατά μήκος των ακρών. Αυτό μπορεί να προκληθεί από την ανεπαρκή θερμότητα, την ανεπαρκή πίεση, ή το χαμηλής ποιότητος σφραγίζοντας εξοπλισμό.

 

  • Να ανοίξει ή κατάρρευση σηράγγων: Να ανοίξει αναφέρεται στην κατάσταση όπου συρρικνωθείτε την ταινία διαμορφώνει μια σήραγγα-όπως μορφή γύρω από το προϊόν, αφήνοντας την υπερβολική χαλαρή ταινία γύρω από τις πλευρές. Η κατάρρευση σηράγγων συμβαίνει πότε η ταινία συρρικνώνεται υπερβολικά και στενά γύρω από το προϊόν, αναγκάζοντας τη σήραγγα για να καταρρεύσει προς το εσωτερικό. Και τα δύο ζητήματα μπορούν να οφείλονται στις ανακριβείς τοποθετήσεις θερμότητας, κακή ποιότητα ταινιών, ή οι ανάρμοστες ρυθμίσεις συρρικνώνονται τον τυλίγοντας εξοπλισμό.

PETG Shrink Film

PETG συρρικνώνεται την ταινία

  • Φτωχή προσκόλληση ταινιών: Μερικές φορές, συρρικνωθείτε την ταινία μπορεί να μην εμμείνει κατάλληλα στην επιφάνεια του προϊόντος, με συνέπεια τη χαλαρή ή ανώμαλη κάλυψη. Αυτό μπορεί να οφείλεται στους μολυσματικούς παράγοντες στην επιφάνεια του προϊόντος ή την ανεπαρκή έκθεση θερμότητας κατά τη διάρκεια της συρρικνωμένος διαδικασίας.

 

  • Διαστρέβλωση προϊόντων: Ορισμένα προϊόντα, ειδικά εκείνοι με τις ανώμαλες μορφές ή αιχμηρές άκρες, μπορούν να δοκιμάσουν τη διαστρέβλωση ή την παραμόρφωση κατά τη διάρκεια της συρρικνωμένος διαδικασίας. Η ανεπαρκής ένταση ταινιών, ο ανάρμοστος προσδιορισμός θέσης, ή η υπερβολική θερμότητα μπορούν να συμβάλουν σε αυτό το πρόβλημα.

 

  • Ταινία που φράσσει: Το μπλοκάρισμα ταινιών μπορεί να εμφανιστεί όταν συρρικνωθείτε την ταινία παίρνει κολλημένος στους σφραγίζοντας ή κόβοντας μηχανισμούς του εξοπλισμού συσκευασίας. Αυτό μπορεί να αναστατώσει τη διαδικασία συσκευασίας, που οδηγεί στο χρόνο διακοπής και την πιθανή ζημία στον εξοπλισμό.

 

  • Ασυμβίβαστη διακένωση: Η ασυμβίβαστη διακένωση στα διαφορετικά μέρη της συσκευασίας μπορεί να οδηγήσει σε μια ανώμαλη εμφάνιση. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις παραλλαγές στη διανομή θερμότητας μέσα συρρικνώνεται τη σήραγγα ή την ανάρμοστη ένταση ταινιών.

 

  • Αποχρωματισμός ταινιών: Συρρικνωθείτε την ταινία μπορεί μερικές φορές να αναπτύξει τον αποχρωματισμό ή μια νεφελώδη εμφάνιση μετά από τη συρρικνωμένος διαδικασία. Αυτό μπορεί να προκληθεί με την υπερβολική θερμότητα, τη χαμηλής ποιότητος ταινία, ή την ανεπαρκή ψύξη μετά από να συρρικνωθεί.

 

Για να εξετάσετε αυτό τον κοινό συρρικνωθείτε τα προβλήματα τυλίγματος, είναι ουσιαστικό να εξασφαλιστεί η κατάλληλη οργάνωση εξοπλισμού, η κανονική συντήρηση, ο ποιοτικός έλεγχος, και η κατάρτιση χειριστών. Με την εξέταση αυτών των προκλήσεων, μπορείτε να επιτύχετε την αποτελεσματική και ελκυστική shrink-wrapped συσκευασία που ενισχύει την προστασία και την παρουσίαση προϊόντων.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.