Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Κρυσταλλώσιμες ετικέτες PET με συρρικνωτικό μανδύα για μπουκάλια PET
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Κρυσταλλώσιμες ετικέτες PET με συρρικνωτικό μανδύα για μπουκάλια PET

2024-01-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Κρυσταλλώσιμες ετικέτες PET με συρρικνωτικό μανδύα για μπουκάλια PET

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κρυσταλλώσιμες ετικέτες PET με συρρικνωτικό μανδύα για μπουκάλια PET  0

Στην παγκόσμια αγορά διακόσμησης προϊόντων και προώθησης εμπορικής επωνυμίας, τα συρρικνωτικά μανίκια είναι έτοιμα για σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, καθώς παρέχουν πλήρη 360 °,διακόσμηση από πάνω προς τα κάτω για μια ευρεία ποικιλία τύπων συσκευασίας, όπως φιάλες, φλιτζάνια, δίσκοι κλπ.


Ως εκ τούτου, τα συρρικνωτικά μανίκια μπορεί να συμβάλουν στη μείωση της ανάγκης για μάζα χρωματιστών μπουκαλιών.Αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας των υλικών ανακυκλωμένων φιαλών και υποστηρίζει ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών για το ανακυκλωμένο υλικό..


Τα μειωτικά μανίκια προσφέρουν μια αποτελεσματική τεχνολογία επισήμανσης που συνδυάζει υψηλής ποιότητας γραφικά με περίπλοκες γεωμετρικές δομές για τη μεγιστοποίηση της ελκυστικότητας των προϊόντων FMCG.


In terms of volume PETG (glycol modified PET) film is currently the most abundant film type used for shrink sleeve labels in Europe and North America and has largely replaced PVC and Polystyrene based shrink sleeves.


Ιστορικά, όταν ανακυκλώνουν περιέκτες PET με ετικέτες με μειωμένα μανίκια ολόκληρου του σώματος,ήταν ζωτικής σημασίας να αφαιρεθεί πλήρως το υλικό συρρίκνωσης από το ρεύμα ανακύκλωσης μπουκαλιών PET για να αποφευχθούν μεταγενέστερα προβλήματα επεξεργασίας με το ανακυκλωμένο PET λόγω ασυμβατότητας υλικού.


Ενώ οι ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων προσπαθούν να δουν 100% ανακυκλώσιμότητα του υλικού συσκευασίας,Τα σημερινά συρρικνωτικά μανδύα PETG θεωρούνται διαταραχές για την ανακύκλωση των μπουκαλιών PET και πρέπει να διαχωριστούν από το ρεύμα των μπουκαλιών PETΔεδομένης της τάσης των μπουκαλιών PET με λεπτό τοίχωμα, η κατάσταση αυτή γίνεται ακόμη πιο προβληματική.καθώς ο ποσοτικός μηχανικός διαχωρισμός των συρρικνωτικών μανδύων οδηγεί επίσης σε αυξημένες απώλειες ανακυκλωμένου μπουκαλιού PET στη διαδικασία διαχωρισμού.


Προκειμένου να αποφευχθεί η ανάγκη διαχωρισμού υλικού και να βελτιωθεί έτσι η απόδοση και η ποιότητα του rPET, αναπτύχθηκε κρυσταλλώσιμο PET (cPET) ως τεχνικά συγκρίσιμη εναλλακτική λύση για το PETG.Σε αντίθεση με το PETG, το κρυσταλλώσιμο PET είναι συμβατό με την ροή ανακύκλωσης μπουκαλιών PET και δεν επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα του rPET, επιτρέποντας την ανακύκλωση και των δύο υλικών,το μπουκάλι PET και το συρρικνωτικό μαντήλι cPET ταυτόχρονα.


Ωστόσο, επειδή το συρρικνωτικό μανίκι είναι τυπωμένο,είναι απαραίτητο να αφαιρούνται τα μελάνια εκτύπωσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακύκλωσης των φιαλών PET για να αποφεύγονται προβλήματα όπως η αποχρώση και η χημική μόλυνση του ανακυκλωμένου PETΓια να εξασφαλιστεί η πλήρης απομάκρυνση του μελάνου από το συρρικνωτικό μανδύα κατά την υφιστάμενη διαδικασία θερμού πλύσης, η Siegwerk ανέπτυξε λύσεις μελάνων που μπορούν να πλυθούν για όλες τις σχετικές διαδικασίες εκτύπωσης για συρρικνωτικά μανδύα. These UV-curing and solvent-based inks and primers ensure a smooth deinking of cPET-based shrink sleeves during the usual washing conditions in the PET bottle recycling process and at the same time are non-bleeding to avoid any contamination of the washing water which might affect the rPET quality.


Για να δοκιμαστεί η τεχνική σκοπιμότητα της έννοιας, το cPET σε συνδυασμό με πλέσιμα μελάνια,Η Siegwerk συνεργάστηκε με την Klöckner Pentaplast και την MCC για την απελευθέρωση της χρήσης κρυσταλλώσιμων μειωτικών μανδύων PET στην Ευρώπη στην ανακύκλωση μπουκαλιών PET ποτών.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.