Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του PVC συρρικνώνονται την ταινία
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του PVC συρρικνώνονται την ταινία

2023-07-13

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του PVC συρρικνώνονται την ταινία

Το PVC συρρικνώνεται τις ταινίες χρησιμοποιείται ευρέως στη συσκευάζοντας βιομηχανία λόγω της αντίστασης ύδατος, retardancy φλογών, του σχετικά χαμηλότερου κόστους και της υψηλής παραγωγής τους. Εντούτοις, λόγω της δυσκολίας με διαμόρφωση του PVC συρρικνωθείτε την ταινία, είναι απαραίτητο να προστεθεί plasticizer μεγάλου ποσού. Κάτω από υψηλής θερμοκρασίας και υψηλός - το ποιοτικό περιβάλλον, plasticizer και το μονομερές βινυλίου χλωριδίου στη θερμότητα συρρικνώνονται την ταινία θα διαλύσουν. Η χρησιμοποίηση του άμεσα σε επαφή με τη συσκευασία τροφίμων θα προκαλέσει τους κινδύνους για την υγεία κατανάλωσης.

 

Το PVC συρρικνώνεται τα προϊόντα ταινιών έχει τα χαρακτηριστικά της μη τοξικής και προστασίας του περιβάλλοντος, υψηλή διαφάνεια, υψηλή διακένωση, καλή εκτέλεση θερμοκόλλησης, η υψηλή επιφάνεια σχολιάζει, καλή ανθεκτικότητα, υψηλή αντίσταση δακρυ'ων, ομοιόμορφη διακένωση θερμότητας και κατάλληλος για την πλήρως αυτόματη μεγάλη συσκευασία. Χρησιμοποιημένος στα τρόφιμα, την ιατρική, το ποτό, το οινόπνευμα, τα ηλεκτρικά προϊόντα, τα ηλεκτρονικά προϊόντα, τα παιχνίδια, και άλλη συσκευασία προϊόντων. Ειδικά τα άριστα χαρακτηριστικά διακένωσής του το κάνουν την πρώτη επιλογή για τη συλλογική συσκευασία. Χρησιμοποιημένος στα τρόφιμα, κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, ιατρική, συσκευασία των χημικών οικοδομικών υλικών και άλλων προϊόντων.

 

PVC Shrink Films

 

Το PVC συρρικνώνεται τις ταινίες

 

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία αποτελείται κυρίως από την αιθυλένιο-βασισμένη ρητίνη PVC, συνδυάζεται με περισσότερο από δωδεκάα είδη βοηθητικών υλικών, και διογκώνεται έπειτα δύο φορές, έτσι το γενικό προϊόν χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή διαφάνεια, και η γενική διακένωση τεντωμάτων είναι πολύ ισχυρή. Η χρήση επεξεργάζεται την ποιοτική δύναμη είναι πολύ υψηλή, η οποία εγγυάται βεβαίως τη διακένωση του προϊόντος. Μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.

 

Τώρα η χρήση του PVC συρρικνώνεται την ταινία μπορεί να ειπωθεί για να είναι πολύ δημοφιλής, ευρέως χρησιμοποιημένος στη συσκευασία προϊόντων και τροφίμων ξενοδοχείων, καθώς επίσης και μερικά κοινός αθλητικός εξοπλισμός, ηλεκτρονική, κ.λπ. στη καθημερινή ζωή, καθημερινές ανάγκες, προϊόντα τεχνών ή υγείας και άλλα φάρμακα θα είναι χρησιμοποιημένο διαφανές PVC συρρικνώνονται την ταινία περικαλυμμάτων χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία, η οποία εγγυάται κυρίως την ομορφιά της ολόκληρης συσκευασίας προϊόντων.

 

Με τη βαθμιαία ανάπτυξη της συσκευάζοντας βιομηχανίας, θερμότητα - οι shrinkable ταινίες θα είναι ένα από τα καυτά σημεία στη βιομηχανία πλαστικών στο μέλλον. Προκειμένου να υπάρξει μια θέση στην αγορά, για πολλές χρήσεις συρρικνωθείτε τους κατασκευαστές ταινιών έχει ξοδεψει τους εγκεφάλους, τους πόρους, και τα υλικά τους, και ο ανταγωνισμός έχει γίνει πιό άγριος. Αυτό έχει οδηγήσει στη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας, και οι πλαστικές ταινίες είναι η μεγαλύτερη κατηγορία υλικών. Μιά φορά οι περισσότεροι συρρικνώνονται τη συσκευασία θερμαίνονται, θα συρρικνωθεί όπως ένα PVC συρρικνώνεται την ταινία. Η βραχυπρόθεσμη επίδραση ζεστού αέρα επιτρέπει στα συσκευασμένα αγαθά για να συρρικνωθεί γρήγορα. Τα προϊόντα με τις ανώμαλες μορφές είναι τα πρακτικότερα. Η ταινία μπορεί να συρρικνωθεί σύμφωνα με τη μορφή του προϊόντος που συσκευάζεται. Επομένως, η ζήτηση για το PVC συρρικνώνεται την ταινία στη συσκευάζοντας βιομηχανία είναι ακόμα πολύ μεγάλη.

 

Τα πλεονεκτήματα του PVC συρρικνώνονται την ταινία:

 

1.Wrap τα αγαθά που συσσωρεύονται στις παλέτες για να καταστήσει τη συσκευασία σταθερότερη και καθαρή, και να έχει μια ισχυρότερη αδιάβροχη επίδραση

2, με την υψηλή εκτατή δύναμη, μεγάλη επιμήκυνση, καλή μόνος-προσκόλληση, υψηλή διαφάνεια και άλλα χαρακτηριστικά

3. Συρρικνωθείτε την ταινία, η θερμότητα συρρικνώνεται την ταινία γίνεται κυρίως με τη μίξη και την εξώθηση διάφορων διαφορετικών βαθμών polyolefin ρητίνης, με την αντίσταση οπής, έξοχων δύναμης και υψηλής επίδοσης.

 

Μέσω της έρευνας για τις γνωστές επιχειρήσεις σε διάφορες βιομηχανίες όπως τα ποτά, οι καθημερινές χημικές ουσίες, τα φαρμακευτικά είδη, και η μπύρα, διαπιστώθηκε ότι οι μεγαλύτεροι λόγοι για τη θερμότητα συρρικνώνονται την τεχνολογία συσκευασίας που βεβαιώνεται είναι: μπορεί να μειώσει τις δαπάνες, να προωθήσουν τις πωλήσεις, και αυξάνει τα αποτελέσματα επίδειξης ραφιών.

 

Το PVC έχει την καλή διαφάνεια, την καλή αντίσταση πετρελαίου, τις καλές ιδιότητες εμποδίων στο υδρατμό και το οξυγόνο, και την καλή αντίσταση διάβρωσης σε πολλές ουσίες όπως τα οξέα, τα αλκάλια, και τα άλατα. Χρησιμοποιώντας τη ρητίνη πολυβινυλικού χλωριδίου και τις μη τοξικές πρόσθετες ουσίες, η πλαστική συσκευασία που ανταποκρίνεται στα εθνικά πρότυπα και άμεσα έρχεται σε επαφή με τα συσκευάζοντας ποτά, τα τρόφιμα και τα φαρμακευτικά είδη μπορεί να γίνει. Εντούτοις, μόλις υπερβεί το περιεχόμενο του μονομερούς βινυλίου χλωριδίου τις τυποποιημένες ή ακατάλληλες πρόσθετες ουσίες επιλέγεται, μπορεί να προκαλέσει τα προβλήματα ασφάλειας σε επαφή με τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της χρήσης των συσκευάζοντας ταινιών πολυβινυλικού χλωριδίου.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.