Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΩΜΑ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ & ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΩΜΑ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ & ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ

2018-01-22

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΩΜΑ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ & ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΩΜΑ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ & ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ

 


Συνδυάστε τη μορφή και το χρώμα για να προσκρούσετε στο εμπορικό σήμα σας


Αυξήστε την παρουσία ραφιών σας και ο διαχωρισμός από τον ανταγωνισμό με τη χρησιμοποίηση του πλήρους σώματος συρρικνώνεται τα μανίκια. Με την πλήρη κάλυψη σωμάτων 360°, θα μεγιστοποιήσετε το διάστημα που πρέπει να προωθήσετε το εμπορικό σήμα σας και να φτάσετε το μήνυμά σας πέρα από στους καταναλωτές. Συρρικνωθείτε τις ετικέτες θα εγκαταστήσει οποιοδήποτε μοναδικό εμπορευματοκιβώτιο, και μπορείτε να πάρετε συρρικνώνεστε τις ζώνες για τα πλαστικά εμπορευματοκιβώτια που σχεδιάζονται για να αυξήσουν την έκκληση ραφιών στο μέγιστο. Παρέχουμε τη PET (Γ), PVC, OPS, και PLA συρρικνώνεται τα μανίκια. Φανταστείτε τις δυνατότητες, και θα βοηθήσουμε να το κάνουμε μια πραγματικότητα.


Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών είναι τυπωμένος σε μια εύκαμπτη ταινία που παρέχει την ανώτερη διακόσμηση 360°. Μόλις θερμαθεί, αυτή η ταινία δημιουργεί μια αισθητικά ελκυστική διακόσμηση που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε μέγεθος και διαμορφωμένο εμπορευματοκιβώτιο. Αυτή η ελκυστική συσκευασία παρέχει το τέλος - έκκληση χρηστών τέλεια για οποιοδήποτε διάστημα ραφιών.
Ανησυχημένος για το περιβάλλον; Έτσι είμαστε! Γίαυτό έχουμε εισαγάγει το πλήρες σώμα συρρικνωνόμαστε τα μανίκια για να αποβάλουμε τα ανεπιθύμητα υλικά από το ανακύκλωσης ρεύμα της PET. Μας ρωτήστε πώς το πλήρες σώμα συρρικνώνεται τα μανίκια μπορεί να βοηθήσει σας και τους πελάτες σας να βελτιώσετε την ανακύκλωση προϊόντων!


ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΑΝΙΚΙΩΝ;

 

1) Από μια σκοπιά μάρκετινγκ, η δυνατότητα να προαχθεί το προϊόν σας από κάθε γωνία προσελκύει ιδιαίτερα. Το καθιστά ευκολότερο να πωλήσει το προϊόν σας στο διάστημα ραφιών προμηθευτών ανάλογα με τις ανάγκες είναι διευθετήσιμο.


2) Μας συρρικνωθείτε τις ζώνες είναι ανακύκλωσης-φιλικός. Οι ζώνες αφαιρούνται εύκολα, επιτρέποντας στο ολόκληρο μπουκάλι ή το εμπορευματοκιβώτιο για να ανακυκλωθούν με τα ελάχιστα απόβλητα.


3) Είναι ένα αεράκι εφαρμόζοντας τις εμφανείς ζώνες πλαστογραφήσεων για όλα τα τρόφιμα και τα φαρμακευτικά προϊόντα. Παρέχουν τη ψυχική ηρεμία στους πελάτες και τους προμηθευτές, καθώς επίσης και ικανοποιούν τις ρυθμιστικές απαιτήσεις.


Ενδιαφερόμενος για να μάθει περισσότερων για την αυξανόμενη συνειδητοποίηση του προϊόντος σας με συρρικνωθείτε τις ετικέτες; Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα! Μαζί θα συζητήσουμε τις επιλογές για την ταινία, τελειώνουμε και οποιεσδήποτε συγκεκριμένες εφαρμογές που μπορείτε να απαιτήσετε.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.