Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Το σφαιρικό μανίκι τεντωμάτων & συρρικνώνεται την αγορά ετικετών μανικιών (2021 ως 2026)
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Το σφαιρικό μανίκι τεντωμάτων & συρρικνώνεται την αγορά ετικετών μανικιών (2021 ως 2026)

2023-01-09

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το σφαιρικό μανίκι τεντωμάτων & συρρικνώνεται την αγορά ετικετών μανικιών (2021 ως 2026)

Το σφαιρικό μανίκι τεντωμάτων & συρρικνώνεται την αγορά ετικετών μανικιών (2021 ως 2026) - η μείωση του γενικού κόστους μαρκαρίσματος παρουσιάζει Opportunites

Το σφαιρικό μανίκι τεντωμάτων & συρρικνώνεται το μέγεθος αγοράς ετικετών μανικιών προβάλλεται για να αυξηθεί από 14,4 δισεκατομμύρια Δολ ΗΠΑ το 2021 σε 18,9 δισεκατομμύρια Δολ ΗΠΑ ως το 2026, σε ένα CAGR 5,6%.

Η αύξηση του μανικιού τεντωμάτων & συρρικνώνεται την αγορά ετικετών μανικιών μπορεί πρώτιστα να αποδοθεί στον αυξανόμενο πληθυσμό, που αναπτύσσει τις οικονομίες και το ΑΕΠ, αυξανόμενη συνειδητοποίηση, και που αυξάνει τη ζήτηση για τις πλαστογράφηση-εμφανείς ετικέτες. Υπάρχει μια συνεχής απαίτηση από τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Αυτοί είναι οι παράγοντες κλειδί που οδηγούν την απαίτηση για το μανίκι τεντωμάτων & συρρικνώνονται τις ετικέτες μανικιών κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης

 

Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών είναι τυπωμένος σε έναν εύκαμπτο συρρικνώνεται την ταινία που μειώνει σε μέγεθος μέσω της εφαρμογής της θερμότητας. Μόλις συρρικνωθεί η ταινία, προσαρμόζει στενά στη μορφή του τελικού προϊόντος. Συρρικνωθείτε τα μανίκια χρησιμοποιείται ευρέως δεδομένου ότι προσφέρουν 360 τυπώνοντας εγκαταστάσεις, πλαστογράφηση-εμφανή χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε περίπλοκη μορφή του τελικού προϊόντος. Επιπλέον, παρέχει περισσότερο διάστημα για τις πληροφορίες. Συρρικνωθείτε τα μανίκια χρησιμοποιείται επίσης για τη σφράγιση. Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών είναι τεμμένος στο πλήρης-σώμα, το μανίκι λαιμών, και τη συσκευασία συνδυασμού.

 

Το PVC είναι το μεγαλύτερο τμήμα πολυμερών ταινιών του μανικιού τεντωμάτων & συρρικνώνεται την αγορά ετικετών μανικιών

Βάσει της πολυμερούς ταινίας, το μανίκι τεντωμάτων & συρρικνώνεται την αγορά ετικετών μανικιών είναι τετμημένα PVC, PETG, OPS, PE, και άλλα. Το τμήμα πολυμερών ταινιών PVC είχε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Τα πολυμερή σώματα PVC είναι οι οικονομικώς πιό αποδοτικές ταινίες, και συρρικνώνονται μέχρι 60% σε 65%. Οι ταινίες PVC έχουν την καλύτερη διαστατική σταθερότητα, και ως εκ τούτου προσαρμόζεται εύκολα στα εμπορευματοκιβώτια των διάφορων μεγεθών. Επιπλέον, οι ταινίες PVC απαιτούν τη χαμηλή θερμότητα για να συρρικνωθούν τις ετικέτες. Το PVC συρρικνώνεται τις ετικέτες είναι επίσης μια μεγάλη ανησυχία για τους ανακυκλωτές της PET σε όλη την υδρόγειο. Οι ετικέτες έχουν μια υψηλότερη πυκνότητα από ποτίζουν και βυθίζουν έτσι κατά τη διάρκεια των διαδικασιών ανακύκλωσης με τα μπουκάλια της PET. Αυτό μολύνει τη PET, μείωση ανά παραγωγή δεμάτων της ανακύκλωσης της PET των μπουκαλιών. Προπλύντε removers ετικετών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξετάσει αυτό το ζήτημα, αλλά προσθέτει ένα συμπληρωματικό κόστος για τους ανακυκλωτές και ως εκ τούτου, δεν είναι πολύ δημοφιλής.

 

Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών είναι το μεγαλύτερο τμήμα τύπων μανικιών του μανικιού τεντωμάτων & συρρικνώνεται την αγορά ετικετών μανικιών

Το μανίκι τεντωμάτων & συρρικνώνεται την αγορά ετικετών μανικιών είναι τεμμένο βάσει του τύπου μανικιών στις ετικέτες μανικιών τεντωμάτων και συρρικνώνεται τις ετικέτες μανικιών. Συρρικνωθείτε το τμήμα ετικετών μανικιών οδήγησε την αγορά και από την άποψη της αξίας και του όγκου. Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών είναι τυπωμένος σε έναν εύκαμπτο συρρικνώνεται την ταινία που μειώνει σε μέγεθος μέσω της εφαρμογής της θερμότητας. Μόλις συρρικνωθεί η ταινία, προσαρμόζει στενά στη μορφή του τελικού προϊόντος. Συρρικνωθείτε τα μανίκια χρησιμοποιείται ευρέως δεδομένου ότι προσφέρουν 360 τυπώνοντας εγκαταστάσεις, πλαστογράφηση-εμφανή χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε περίπλοκη μορφή του τελικού προϊόντος. Επιπλέον, παρέχει περισσότερο διάστημα για τις πληροφορίες. Συρρικνωθείτε τα μανίκια χρησιμοποιείται επίσης για τη σφράγιση. Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών είναι τεμμένος στο πλήρης-σώμα, το μανίκι λαιμών, και τη συσκευασία συνδυασμού.

 

Άλλα ποτά τέμνουν είναι το μεγαλύτερο τμήμα εφαρμογής του μανικιού τεντωμάτων & συρρικνώνονται την αγορά ετικετών μανικιών

Το μανίκι τεντωμάτων & συρρικνώνεται την αγορά ετικετών μανικιών είναι τεμμένο βάσει της εφαρμογής στα τρόφιμα, το κρασί & το αλκοολούχο ποτό, άλλη ποτά, ομορφιά & την προσωπική φροντίδα, την υγειονομική περίθαλψη, και άλλες. Τεντώστε & συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών χρησιμοποιείται ως εργαλείο μάρκετινγκ στα μπουκάλια νερό, τα μη αλκοολούχα ποτά, τις παλέτες, τα λειαντικά, το χυτοχάλυβα, την κενή συσκευασία μπουκαλιών, και τα κιβώτια με τις αιχμηρές γωνίες. Η άλλη εφαρμογή ποτών είναι ένας από τους σημαντικότερους χρήστες του τεντώματος & συρρικνώνεται τις ετικέτες μανικιών. Χρησιμοποιούνται όπως τη δευτεροβάθμια συσκευασία για πολλά προϊόντα ποτών σύγχρονος-ημέρας, όπως τα ενωμένα με διοξείδιο του άνθρακα μη αλκοολούχα ποτά. Τεντώστε & συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών χρησιμοποιείται συνήθως σε άλλα ποτά που συσκευάζουν όπως προσαρμόζονται εύκολα στις μοναδικές μορφές αντικειμένου και παρέχουν την κάλυψη 360 για τις μέγιστες ευκαιρίες μαρκαρίσματος. Εκτενώς χρησιμοποιείται στα ποτά ειδικότητας, τους χυμούς & τα αρωματικά ποτά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, και τα αρωματικά ποτά νερού & ενέργειας.

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.