Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ - Η SHRINKABLE ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΥΓΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ - Η SHRINKABLE ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΥΓΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ

2023-06-08

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ - Η SHRINKABLE ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΥΓΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ

Η σταθερή κατάσταση της πολυμερούς αλυσίδας των ταινιών PVC για το μαρκάρισμα τείνει να είναι σε ένα κατσαρωμένο κράτος. Όταν το πολυμερές σώμα θερμαίνεται και λειώνουν σε ένα υψηλό ελαστικό κράτος, η πολυμερής αλυσίδα τεντώνεται και προσανατολίζεται στο πλαίσιο της δράσης μιας εξωτερικής δύναμης. Και μετά από τη μη απασχόλησης ψύξη φθάνει στη θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού, η κατάσταση προσανατολισμού της πολυμερούς αλυσίδας είναι παγωμένη. Όταν η θερμοκρασία αυξάνεται πάλι, η πολυμερής αλυσίδα τείνει να είναι σε ένα σταθερό κράτος, το κατσάρωμα εμφανίζεται, και εμφανίζεται ως διακένωση.

 

PVC Shrink Printing Film

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία εκτύπωσης

 

Από την αρχή της διακένωσης, δεν υπάρχει καμία χημική αλλαγή, έτσι καλείται «φυσική μείωση.» Η σχηματοποίηση χτυπήματος για να λάβει το PVC συρρικνώνεται την ταινία εκτύπωσης λαμβάνεται με τη χρησιμοποίηση της ανωτέρω αρχής και γρήγορα την ψύξη μετά από τον πληθωρισμό δύο. Θερμότητα PVC - η shrinkable ταινία είναι ένας νέος τύπος του υλικού συσκευασίας δημοφιλής στον κόσμο. Έχει την καλή διαφάνεια, την καλή ανθεκτικότητα, την αντίσταση αντίκτυπου, την αντίσταση διάβρωσης και τη χαμηλή μετάδοση υδρατμών. Υπάρχει επίσης ένα ιδανικό ποσοστό διακένωσης. Όταν η ταινία υποβάλλεται σε μια ορισμένη θερμοκρασία, συρρικνώνεται αυτόματα και στενά τυλίγει τα αγαθά, με αυτόν τον τρόπο προστατεύοντας τα αγαθά, και επίσης τις λειτουργίες ως υγρασία - απόδειξη, απόδειξη ωιδίου, απόδειξη σκουριάς, πρόληψη ρύπανσης, πρόληψη τραυματισμών και αντικλεπτική λειτουργία. Η σταθερότητα αποθήκευσης προϊόντων, η διαδικασία συσκευασίας και ο εξοπλισμός είναι σχετικά απλοί, είναι εύκολο να επιτευχθεί αυτόματος συρρικνώνεται τη συσκευασία. Θερμότητα PVC - η shrinkable ταινία χρησιμοποιείται για την πώληση και τη μεταφορά των διάφορων προϊόντων. Η κύρια λειτουργία της είναι να σταθεροποιήσει, να καλύψει και να προστατεύσει το προϊόν. Συρρικνωθείτε την ταινία πρέπει να έχει την υψηλή αντίσταση οπής, την καλή διακένωση και ορισμένη πίεση διακένωσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διακένωσης. Η ταινία δεν μπορεί να παραγάγει τις τρύπες. Από τη θερμότητα PVC - η shrinkable ταινία χρησιμοποιείται συχνά υπαίθρια, είναι απαραίτητο να προστεθεί ο UV αντι-UV πράκτορας.

 

Χρησιμοποιείται στην τυλίγοντας παλετών και άλλη συσκευασία τυλίγματος, και χρησιμοποιείται ευρέως στην εξαγωγή εξωτερικού εμπορίου, το μπουκάλι κάνοντας, το έγγραφο κάνοντας, το υλικό και τις ηλεκτρικές συσκευές, τα πλαστικά, τις χημικές ουσίες, τα οικοδομικά υλικά, τα αγροτικά προϊόντα, τα τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες. Η θερμότητα - η shrinkable ταινία εμφανίστηκε αρχικά στη Γερμανία στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Χρησιμοποίησε PVDC και χρησιμοποιήθηκε στα όπλα συσκευασίας μετά από το διπλής κατεύθυνσης τέντωμα για να αποτρέψει τη σκουριά. Επομένως, η θερμότητα - shrinkable ταινία χρησιμοποιήθηκε στη βιομηχανική συσκευασία μετά από τη βιομηχανική παραγωγή από την αρχή, και έπειτα τη θερμότητα - shrinkable ταινία χρησιμοποιήθηκε για τη συσκευασία τροφίμων.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε ερωτήσεις, αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με το PVC συρρικνώνεται τον προμηθευτή μανικιών.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.