Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΠΩΣ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ PVC;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΠΩΣ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ PVC;

2023-03-15

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΠΩΣ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ PVC;

Η ταινία PVC (πολυβινυλικό χλωρίδιο) είναι ένα δημοφιλές υλικό που χρησιμοποιείται στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας, της ηλεκτρικής μόνωσης, και της εκτύπωσης. Το PVC συρρικνώνεται την ταινία είναι γνωστό για την ευελιξία, τη διάρκεια, και την αντίσταση ύδατός του, που κάνει την ένα ευπροσάρμοστο υλικό για ποικίλες εφαρμογές. Εντούτοις, το PVC συρρικνώνεται την ταινία παρέχεται συχνά στους ρόλους, οι οποίοι μπορούν να είναι δύσκολο να χειριστούν και να αποθηκεύσουν. Συρρικνωθείτε το τύλιγμα είναι ένας κοινός τρόπος να μειωθεί το μέγεθος του PVC συρρικνώνεται τους ρόλους ταινιών, καθιστώντας τους ευκολότερους να χειριστεί, να αποθηκεύσει, και τη μεταφορά. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να συρρικνωθούμε την ταινία PVC χρησιμοποιώντας ένα πυροβόλο όπλο θερμότητας.

 

Επιλέξτε το σωστό πυροβόλο όπλο θερμότητας

Ένα πυροβόλο όπλο θερμότητας είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για την ταινία PVC. Τα πυροβόλα όπλα θερμότητας είναι διαθέσιμα στα διαφορετικά μεγέθη και τα wattages. Για να συρρικνωθείτε την ταινία PVC, χρειάζεστε ένα πυροβόλο όπλο θερμότητας με ένα wattage τουλάχιστον 1500W. Αυτό θα παράσχει ότι αρκετή θερμότητα για να συρρικνωθεί το PVC συρρικνώνεται την ταινία γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Προετοιμάστε την περιοχή εργασίας

Προτού να αρχίσετε το PVC συρρικνωθείτε την ταινία, πρέπει να προετοιμάσετε την περιοχή εργασίας. Σιγουρευτείτε ότι έχετε μια επίπεδη και καθαρή επιφάνεια για να εργαστείτε. Είναι επίσης ουσιαστικό να εξασφαλιστεί ότι η περιοχή είναι καλά-αερισμένη για να αποτρέψει τη συγκέντρωση των καπνών από το PVC συρρικνώνεται την ταινία.

PVC Shrink Film

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία

Ξετυλίξτε το PVC συρρικνώνεται την ταινία

Μόλις προετοιμάσετε την περιοχή εργασίας, ξετυλίξτε το PVC συρρικνώνεται την ταινία στο επιθυμητό μήκος. Είναι ουσιαστικό να σιγουρευτεί ότι το PVC συρρικνώνεται την ταινία είναι απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε ρυτίδες ή πτυχές προτού να αρχίσετε να την συρρικνώνεστε.

 

Κρατήστε το πυροβόλο όπλο θερμότητας στη σωστή γωνία

Κρατήστε ότι το πυροβόλο όπλο θερμότητας σε μια γωνία 45 βαθμού στο PVC συρρικνώνεται την ταινία, και το κρατήστε σε μια πέρα δώθε κίνηση. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι η θερμότητα διανέμεται ομοιόμορφα πέρα από το PVC συρρικνώνεται την ταινία. Μην κρατήστε ότι το πυροβόλο όπλο θερμότητας πάρα πολύ κοντά στο PVC συρρικνώνεται την ταινία, δεδομένου ότι αυτό μπορεί να αναγκάσει την ταινία για να λειώσει ή να καψει.

 

Εφαρμόστε τη θερμότητα στην ταινία PVC

Η έναρξη από τη μία πλευρά του PVC συρρικνώνεται την ταινία και εφαρμόζει τη θερμότητα στην επιφάνεια χρησιμοποιώντας το πυροβόλο όπλο θερμότητας. Κινήστε το πυροβόλο όπλο θερμότητας μπρος-πίσω πέρα από το PVC συρρικνώνεται την ταινία, σιγουρεμένος για να καλύψει την ολόκληρη επιφάνεια ομοιόμορφα. Δεδομένου ότι το PVC συρρικνώνεται τις θερμότητες ταινιών επάνω, θα αρχίσει να συρρικνώνεται.

PVC Shrink Film

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία

Χρησιμοποιήστε ένα ελαστικό μάκτρο για να λειάνετε την επιφάνεια

Δεδομένου ότι η ταινία PVC συρρικνώνεται, χρησιμοποιήστε ένα ελαστικό μάκτρο για να λειάνετε την επιφάνεια. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι η ταινία παραμένει επίπεδη και δεν διαμορφώνει οποιεσδήποτε ρυτίδες ή πτυχές. Η έναρξη από τη μία πλευρά του PVC συρρικνώνεται την ταινία και λειτουργεί τον τρόπο σας στο άλλο τέλος, χρησιμοποιώντας το ελαστικό μάκτρο για να λειάνει έξω οποιεσδήποτε προσκρούσεις ή φυσαλίδες.

 

Επαναλάβετε τη διαδικασία όπως απαιτείται

Εάν το PVC συρρικνώνεται η ταινία δεν έχει συρρικνωθεί στο επιθυμητό μέγεθος, επαναλαμβάνει τη διαδικασία έως ότου έχει συρρικνωθεί στο επιθυμητό μέγεθος. Εντούτοις, να είστε προσεκτικός για να μην υπερθερμάνει το PVC συρρικνώνεται την ταινία, δεδομένου ότι αυτό μπορεί να την αναγκάσει για να συρρικνωθεί πάρα πολύ ή ακόμα και να λειώσει.

 

Κόψτε την ταινία PVC στο μέγεθος

Μόλις συρρικνωθεί το PVC η ταινία έχει συρρικνωθεί στο επιθυμητό μέγεθος, περικοπή αυτό στο επιθυμητό μήκος χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό μαχαίρι ή ένα ψαλίδι. Σιγουρευτείτε για να κόψετε το PVC συρρικνώνεται την ταινία για να εξασφαλίσει ομοιόμορφα ότι είναι το σωστό μέγεθος για τις ανάγκες σας.

PVC Shrink Film

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία

Αποθηκεύστε την ταινία PVC

Αφότου έχετε συρρικνωθεί και κομμένος το PVC συρρικνωθείτε την ταινία, είναι έτοιμο για την αποθήκευση. Αποθηκεύστε το PVC συρρικνώνεται την ταινία σε μια δροσερή, ξηρά θέση μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου και την υγρασία. Αυτό θα βοηθήσει να συντηρήσει την ποιότητα της ταινίας και να την αποτρέψει από να γίνει εύθραυστο με τον καιρό.

 

Συμπερασματικά, συρρικνωμένος το PVC συρρικνωθείτε την ταινία χρησιμοποιώντας ένα πυροβόλο όπλο θερμότητας είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να σας βοηθήσει για να μειώσει το μέγεθος του PVC σας συρρικνώνεται τους ρόλους ταινιών. Εντούτοις, είναι ουσιαστικό να ληφθούν οι απαραίτητες προφυλάξεις για να εξασφαλίσει ότι δεν υπερθερμαίνετε ή δεν βλάπτετε το PVC συρρικνώνεστε την ταινία. Με την ακολουθία αυτών των βημάτων, μπορείτε να συρρικνωθείτε την ταινία PVC γρήγορα και αποτελεσματικά, καθιστώντας το ευκολότερο να χειριστείτε, να αποθηκεύσετε, και τη μεταφορά.

 

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία είναι ιδανικό για τους κατασκευαστές ή τα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων. Το σαφές PVC συρρικνώνεται την ταινία είναι συχνά συρρικνώνεται τη συσκευασία της επιλογής για πολλές διαδικασίες και είναι γνωστό για την ομαλή, επίπεδη επιφάνεια, την ιδιαίτερα αντανακλαστική εμφάνιση, και τον υψηλό καθορισμό του. Προσφέρουμε επίσης τις υψηλής ποιότητας συσκευάζοντας ταινίες PVC σε άλλα πάχη: 50mic το PVC συρρικνώνεται την ταινία, το PVC 45mic συρρικνώνεται την ταινία, το PVC 40mic συρρικνώνεται την ταινία και το κ.λπ. HYF είναι κατασκευαστής των υλικών συρρικνώνομαι-περικαλυμμάτων, χτυπά εδώ για όλα τα στοιχεία επαφής μας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.