Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Πώς το PVC θερμαίνει - shrinkable προϊόντα συσκευασίας ταινιών
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Πώς το PVC θερμαίνει - shrinkable προϊόντα συσκευασίας ταινιών

2023-07-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πώς το PVC θερμαίνει - shrinkable προϊόντα συσκευασίας ταινιών

Πώς το PVC θερμαίνει - shrinkable ταινία να συσκευάσει τα προϊόντα;

 

Θερμότητα PVC - η shrinkable ταινία είναι πολύ κοινή στη ζωή. Χρησιμοποιείται συχνά στην εξωτερική συσκευασία των αγαθών, που χρησιμοποιείται στις πωλήσεις και τη διαδικασία μεταφορών των προϊόντων, και μπορεί να σταθεροποιήσει, να καλύψει και να προστατεύσει τα προϊόντα Μπορεί να βελτιώσει την ομορφιά και το βαθμό προϊόντων Μπορεί επίσης να αποτρέψει την υγρασία και τη σκόνη. Στην πραγματικότητα, το PVC έχει πολλά πλεονεκτήματα: η υψηλή διαφάνεια, καλή διακένωση και προφανής σχολιάζει. Μπορεί να συσκευάσει οποιοδήποτε προϊόν και έχει τη μεγάλη αξία ανάπτυξης και εφαρμογής. Εντούτοις, υπάρχουν πολλά είδη shrinkable ταινιών, και πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν τους αντίστοιχους ρόλους τους. Τώρα θα μιλήσω για ποιες shrinkable ταινίες PVC προϊόντων συσκευάζονται κυρίως, και πώς να τους συσκευάσουν για να φανούν καλές.

 

Το PVC μπορεί να γίνει σε πολλές μορφές, ανάλογα με τη μορφή του προϊόντος. Θερμότητα PVC - η shrinkable ταινία είναι μια ταινία κυλίνδρων διπλός-στρώματος που σφραγίζεται και στις δύο πλευρές και που ανοίγουν και στις δύο πλευρές, έτσι είναι σχετικά εύθραυστο και σκληρό. Η θερμότητα - η shrinkable ταινία πρέπει να επιλεχτεί σύμφωνα με τη μεγάλη περιφέρεια του συσκευάζοντας αντικειμένου. Αφότου τυλίγεται το άρθρο, το βάλτε σε μια θερμότητα - shrinkable μηχανή ή το φυσήξτε με έναν στεγνωτήρα τρίχας, μπορεί να συρρικνωθεί, και η ταινία θα κολλήσει στενά στην επιφάνεια του άρθρου. Είναι καλό να σταματήσει σύμφωνα με το βαθμό ικανοποίησης. Μερικές φορές το κιβώτιο είναι τετραγωνικό, και θα υπάρξουν τέσσερις γωνίες της τσάντας αφότου τίθενται τα στοιχεία σε την. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να το κόψετε στην πλευρά, να αφαιρέσετε τις γωνίες, και να το συρρικνωθείτε έπειτα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι σχετικά προφανή, με την ομαλή επιφάνεια, ομοιόμορφο πάχος, κανένα προφανές σημείο, κανένας λεκές πετρελαίου, ακαθαρσίες, που διπλώνουν τα σημάδια, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της συσκευασίας προϊόντων Αφότου συρρικνώνεται η συσκευασία, μπορεί να αποθηκευτεί υπό την περιβαλλοντική συνθήκη 30 βαθμοί εκατοντάβαθμου χωρίς την εξασθένιση χρώματος, τον αποχρωματισμό και άλλες αλλαγές χρώματος Το PVC συρρικνώνεται την ταινία μπορεί να διαδραματίσει έναν στενό, σταθερό, αδιάβροχο, moisture-proof, dust-proof και αισθητικό ρόλο στην ενιαία συσκευασία ή τη συλλογική συσκευασία ομάδας της συσκευασίας.

 

Πώς να συσκευάσει τη θερμότητα PVC - η shrinkable ταινία απαιτεί τους πελάτες για να ρυθμίσει ελεύθερα, και είναι επίσης πολύ κατάλληλο να χρησιμοποιήσει. Εάν πρέπει να προσαρμόσετε αυτό το προϊόν τώρα, μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με. Έχουμε τους επαγγελματικούς τεχνικούς για να εξηγήσουμε πώς να το λειτουργήσουμε. Καλωσορίστε για να αγοράσετε τη χρυσή ωκεάνια θερμότητα PVC - shrinkable ταινία και ετικέτες.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.