Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΠΟΣΟ ΞΕΡΕΤΕ ΌΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΚΑΛΥΜΜΑ;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΠΟΣΟ ΞΕΡΕΤΕ ΌΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΚΑΛΥΜΜΑ;

2023-02-06

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΠΟΣΟ ΞΕΡΕΤΕ ΌΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΚΑΛΥΜΜΑ;

Να φέρει τα προϊόντα στους καταναλωτές είναι μια σημαντική εμπειρία χάρι στην ευελιξία, διάρκεια, και άλλα πολύτιμα οφέλη συρρικνώνονται το περικάλυμμα. Με μόνο έναν ρόλο του δικαιώματος συρρικνωθείτε την ταινία και μια πηγή θέρμανσης, εσείς έχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε στεγανός και μη παραποιήσιμος τα προϊόντα σας. Αυτός ο οδηγός θα παράσχει σε σας όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για αυτά που συρρικνώνονται την ταινία είναι, συρρικνώνονται τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ταινιών, συνήθως χρησιμοποιημένος συρρικνωθείτε τις ταινίες, και περισσότερο.

 

PVC Shrink Film

 

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία

 

Τι είναι συρρικνώνεται την ταινία;

 

 

Συρρικνωθείτε την ταινία (επίσης γνωστή όπως συρρικνώνεται περικάλυμμα) είναι ένα ευπροσάρμοστο πολυμερές υλικό που χρησιμοποιείται στη συσκευασία τελειωμένος - προϊόντα. Με την εφαρμογή της θερμότητας στην ταινία, καταλύει την ταινία για να συρρικνωθεί στενά γύρω από το στοιχείο στο οποίο τοποθετείται. Όταν δροσίζεται κατάλληλα, η ταινία θα παραμείνει σε αυτό το κράτος. Συρρικνωθείτε την ταινία δημιουργεί έτσι ένα σαφές, μακράς διαρκείας προστατευτικό εμπόδιο γύρω από το προϊόν.

 

 

Τα χαρακτηριστικά συρρικνώνονται την ταινία

 

 

Τα 6 χαρακτηριστικά συρρικνώνονται την ταινία είναι λεπτομερή κατωτέρω. Αυτές είναι σημαντικές εκτιμήσεις κατά τη χρησιμοποίηση τους για τη συσκευασία προϊόντων.

 

Συρρικνωθείτε τη δύναμη

 

Συρρικνωθείτε τη δύναμη σας λέει συνήθως ότι το ποσό δύναμης συρρικνώνεται την ταινία θα ασκήσει στο προϊόν σας. Συρρικνωθείτε τη δύναμη διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο όταν τυλίγετε τα πολλαπλάσια στοιχεία και τα απαιτείτε για να είστε άθικτα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν τυλίγετε έναν μικρό σωρό του εγγράφου ή των ελαφριών κουτιών από χαρτόνι.

 

Συρρικνωθείτε τον προσανατολισμό

 

Συρρικνωθείτε τις ταινίες είναι biaxially προσανατολισμένος και προσανατολισμένος κατά προτίμηση. Οι Biaxially προσανατολισμένες ταινίες συρρικνώνονται εξίσου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι κατά προτίμηση προσανατολισμένες ταινίες συρρικνώνονται διαφορετικά και στις δύο κατευθύνσεις. Το πλεονέκτημα των κατά προτίμηση προσανατολισμένων ταινιών είναι ότι η λιγότερη ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει τη διαστρέβλωση προϊόντων.

 

Ποσοστό μετάδοσης υγρασίας

 

Η μετάδοση χαμηλής υγρασίας σε και από τη συσκευασία είναι σημαντική και πρέπει να γνωρίζετε αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα για να επεκτείνετε τη ζωή του προϊόντος στο ράφι.

 

Κατά της ομίχλης

 

Οι κατά της ομίχλης ταινίες χρησιμοποιούνται για τα τρόφιμα για να μειώσουν τη συγκέντρωση υγρασίας στην ταινία. Η υγρασία μπορεί να δημιουργήσει μια ομίχλη που μπορεί να παρεμποδίσει την εξέταση του προϊόντος μέσω της ταινίας.

 

Οπή και αντίσταση δακρυ'ων

 

Αυτό μετρά πόσο δύσκολο είναι να σπαστεί πραγματικά η ταινία, και πόσο δύσκολο είναι να σχιστεί η ταινία αφότου έχει τρυπηθεί. Χαρακτηριστικά, οι ταινίες με την υψηλή αντίσταση οπής είναι λιγότερο ανθεκτικές σε λυσσασμένο. Εάν πρέπει να κάνετε αυτήν την ανταλλαγή, επιλέξτε το σημαντικότερο χαρακτηριστικό. Επιλέξτε ότι συρρικνωθείτε την ταινία που ισορροπεί την ασφάλεια προϊόντων με την εύκολη πρόσβαση στο πραγματικό προϊόν. Να είστε βέβαιος να αποθηκεύσει συρρικνώνεται το περικάλυμμα σε έναν δροσερό χώρο αποθήκευσης για να αποτρέψει την ταινία από να αποδυναμώσει πριν τη χρήση.

 

Μυρωδιές

 

Οι ταινίες εμποδίων μυρωδιών χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν τις απαράδεκτες μυρωδιές από την είσοδο ή την αναχώρηση της συσκευασίας σας. Μην απογοητεύστε τους πελάτες σας αφότου έχουν αγοράσει ένα προϊόν με μια δυσάρεστη μυρωδιά.

 

PVC Shrink Film

 

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία

 

Ταινίες συρρικνώνομαι-περικαλυμμάτων PVC

 

 

Το πολυβινυλικό χλωρίδιο είναι το πιό κοινό υλικό συρρικνώνομαι-περικαλυμμάτων που χρησιμοποιούνται για να προστατεύσουν λιανικώς και στέλνοντας προϊόντα.

Οι άκαμπτες μορφές του PVC είναι ανθεκτικές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις εφαρμογές όπως τα κατασκευαστικά προγράμματα και τα οικιακά προϊόντα. Στη συσκευασία, το PVC είναι κατάλληλο και για τις άκαμπτες και εύκαμπτες δομές.

Το PVC χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές στο κτήριο και τη Οικοδομική Βιομηχανία καθώς επίσης και στην υγειονομική περίθαλψη, την ηλεκτρονική, και τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Χρησιμοποιείται στα προϊόντα που κυμαίνονται από τους σωλήνες και που πλαισιώνουν στις τσάντες και τη σωλήνωση αίματος, τη μόνωση καλωδίων και καλωδίων, τα τμήματα συστημάτων ανεμοφρακτών, τη συσκευασία φουσκαλών, τις κτύπημα-κορυφές, και περισσότεροι. οι εφαρμογές για το PVC συρρικνώνονται την ταινία περιλαμβάνουν τη συσκευασία για τα CD και τα κιβώτια DVDs, παιχνιδιών και λογισμικού, και άλλα μη φαγώσιμα στοιχεία.

Εντούτοις, το PVC έχει τα σημαντικά μειονεκτήματα. Το PVC γίνεται εύθραυστο σε ορισμένες χαμηλές θερμοκρασίες και ρυτίδες σε ορισμένες υψηλές θερμοκρασίες. Είναι αντίσταση δακρυ'ων όταν τρυπιέται είναι υψηλό, αλλά η αντίσταση οπής της είναι χαμηλή.

Συρρικνωθείτε την ταινία προσθέτει την ερμηνεία για να ενισχύσει την οπτική έκκληση της συσκευασίας προϊόντων σας, και μπορείτε να τυπώσετε την υψηλής ποιότητας γραφική παράσταση για την ιδιαίτερα επιθυμητή λιανική διαφάνεια. Μπορείτε πάντα να μας έρθετε σε επαφή με γιατί ένα ελεύθερο απόσπασμα συρρικνώνεται επάνω την ταινία.

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.