Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Τα βασικά πλεονεκτήματα συρρικνώνονται τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Τα βασικά πλεονεκτήματα συρρικνώνονται τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια

2018-01-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Τα βασικά πλεονεκτήματα συρρικνώνονται τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια

Τα βασικά πλεονεκτήματα συρρικνώνονται τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια

Συρρικνωθείτε τα μανίκια κερδίζει γρήγορα τη δημοτικότητα ως ιδανική ετικέτα για πολλά προϊόντα στις πολλαπλάσιες βιομηχανίες. Όπως συρρικνώνονται η μετατροπή μανικιών και η τεχνολογία εφαρμογής έχουν γίνει περισσότερη επικρατούσα τάση, η γραφική μεταβλητότητα σχεδίου, συνδεμένος με το δημιουργικό μάρκετινγκ που επιτρέπεται από το εμπορευματοκιβώτιο η μορφή δημιουργεί τη διαφοροποίηση προϊόντων που μπορεί να είναι leveraged από πολλές επιχειρήσεις καταναλωτικών αγαθών. Είτε τρόφιμα, το ποτό, το οικιακό καθαρίζοντας προϊόν, το φαρμακευτικό είτε nutraceutical μπουκάλι, συρρικνώνονται τα μανίκια είναι μια μεγάλη επιλογή μαρκαρίσματος.

 

Συρρικνωθείτε τα πλεονεκτήματα του μανικιού


Συρρικνωθείτε την προσφορά δύο ετικετών μανικιών βασικά πλεονεκτήματα για τα μπουκάλια όταν συγκρίνει με άλλη ετικέτα διακοσμώντας τις τεχνολογίες.

 

Συρρικνωθείτε τα μανίκια μπορεί να υποστηρίξει τη διακόσμηση πλήρης-εμπορευματοκιβωτίων. Επειδή οι ετικέτες μανικιών μπορούν σε πολλές περιπτώσεις να καλύψουν το ολόκληρο μπουκάλι, οι έμποροι προϊόντων και οι σχεδιαστές ετικετών έχουν μια μεγαλύτερη επιφάνεια για τις υφολογικές εκτιμήσεις. Οι παραδοσιακές ετικέτες σημείων είναι μικρότερες και περιορίζουν το ποσό και την περιοχή διαθέσιμα στις πληροφορίες προϊόντων επίδειξης. Η χρησιμοποίηση συρρικνώνεται τα μανίκια γιατί τα μπουκάλια μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πλήρες εμπορευματοκιβώτιο ως πλατφόρμα για το μαρκάρισμα προϊόντων, την ενημέρωση προϊόντων, τις προωθήσεις και την επικοινωνία των ρυθμιστικών πληροφοριών. Η δυνατότητα να τυπώσει στην πλειοψηφία της διαθέσιμης περιοχής ενός μπουκαλιού παρέχει στον κατασκευαστή μια μέθοδο για να παρέχει περισσότερες πληροφορίες προϊόντων στον καταναλωτή όταν συγκρίνουν με άλλες επιλογές.

 

Το άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι η συμβατότητα μεταξύ συρρικνώνεται τα μανίκια και τα μεμονωμένα διαμορφωμένα μπουκάλια. Η μορφή ενός εμπορευματοκιβωτίου είναι σημαντική μια αισθητική, και η ρύθμιση της μορφής είναι ένας κοινός τρόπος να ξεχωρίσει και να διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό. Εντούτοις, υπάρχουν μερικές ανταλλαγές όταν παραδοσιακή πίεση - οι ευαίσθητες ετικέτες εφαρμόζονται στα μεμονωμένα διαμορφωμένα εμπορευματοκιβώτια. Αυτές οι ανταλλαγές περιλαμβάνουν το περιορισμένα μέγεθος ετικετών και το περιεχόμενο πληροφοριών, και τα πιθανά ζητήματα εφαρμογής ετικετών. Συρρικνωθείτε τα μανίκια μπορεί να λύσει αυτά τα ζητήματα μέσω της πλήρους διακόσμησης εμπορευματοκιβωτίων.

 

Τι για να εξετάσει πότε η εξέταση συρρικνώνεται τα μανίκια για τα μπουκάλια

 

Οι ανάγκες σε πληροφορίες προϊόντων που επιδεικνύονται στο εμπορευματοκιβώτιο μπορούν να είναι μια βασική εκτίμηση. Ανάλογα με το τομέα αγοράς, μπορεί τους κανονισμούς που καθορίζουν ποιες πληροφορίες πρέπει για να εμφανιστούν στη συσκευασία και να είναι προσιτές στους καταναλωτές. Συρρικνωθείτε τα σχέδια ετικετών μανικιών μπορεί να προσφέρει τις επιλογές να ενσωματωθούν περισσότερες πληροφορίες προϊόντων στη γραφική παράσταση της ετικέτας.

 

Είναι σημαντικό να εξετάσει ότι η διαδικασία εφαρμογής κατά την επιλογή συρρικνώνεται τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια. Συρρικνωθείτε το τμήμα ετικετών μανικιών, πολλοί διακοσμητές συμβάσεων μπορούν να παρέχουν ότι ένα σημείο εισόδων για μια επιχείρηση καταναλωτικών αγαθών ενδιαφερόμενη σε χρησιμοποίηση συρρικνώνεται τις ετικέτες μανικιών για πρώτη φορά. Οι προ-εφαρμοσμένες ετικέτες στα κενά εμπορευματοκιβώτια μπορούν να είναι μια αποτελεσματική λύση γιατί ο αρχικός διακόπτης στη χρησιμοποίηση συρρικνώνεται τις ετικέτες μανικιών. Αυτό μπορεί επίσης να δημιουργήσει την ευελιξία για τη διαχείριση των μικρών ποσοτήτων τρεξίματος, συμπλήρωση της δοκιμής εμπορικός ή των αποφάσεων επενδύσεων κεφαλαίου διαχείρισης σχετικών με την εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού μαρκαρίσματος.

 

Πρίν περνά από συρρικνωθείτε τη σήραγγα, συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών εφαρμόζεται είτε από μια μηχανή κατά τρόπο συνεχή, είτε εφαρμόζεται χωριστά με το χέρι. Με το χέρι να εφαρμόσει τις ετικέτες μπορεί να είναι τρεξίματα μιας ιδανικά επιλογής για συντομία ή για τη διαχείριση ιδιαίτερα των σύνθετων μορφών. Οι χέρι-εφαρμοσμένες ετικέτες είναι επίσης μια καλή επιλογή για τα αρχικά κόστη κεφαλαίου. Οι μηχανή-εφαρμοσμένες ετικέτες χρησιμοποιούνται για τις πιό μακροχρόνιες εφαρμογές τρεξίματος, και μπορούν να υποστηρίξουν ένα ευρύ φάσμα των ταχυτήτων τρεξίματος στα ποικίλα κόστη κεφαλαίου.

 

Τα κοινά προβλήματα που ονομάζουν τους εμπειρογνώμονες μπορούν να βοηθήσουν να αποφύγουν


Το αποτελεσματικό σχέδιο ετικετών απαιτεί το συγκεκριμένο λογισμικό και το εκπαιδευμένο προσωπικό σχεδίου για να βελτιστοποιήσει την εμφάνιση ετικετών. Με τη στήριξη στην εμπειρία ενός ονομάζοντας εμπειρογνώμονα, πολλοί κατασκευαστές αποφεύγουν τα προβλήματα σχεδίου στο σχεδιάγραμμα του έργου τέχνης στο μανίκι. Τα απροσδόκητα και ενδεχομένως μη ελκυστικά αποτελέσματα αποφεύγονται δουλεύοντας με τους σχεδιαστές που έχουν την εμπειρία με την τεχνολογία ετικετών μανικιών.

Την υλική επιλογή ετικετών από προσκρούει η μορφή εμπορευματοκιβωτίων, ο εξοπλισμός μαρκαρίσματος και το σχέδιο συρρικνώνονται τη σήραγγα. Η κατάλληλη υλική επιλογή θα εξασφαλίσει ότι η τελειωμένη ετικέτα συρρικνώνεται κατάλληλα μέσω της διαδικασίας, και αποφεύγει τις ρωγμές στην τελειωμένη εμφάνιση της ετικέτας.

 

Η ραφή της ετικέτας αγνοείται συνήθως. Οι πεπειραμένοι σχεδιαστές μπορούν να εφαρμόσουν τη ραφή στο σχέδιο μαζί με την τοποθέτηση στο μπουκάλι. Επιπλέον, οι κατάλληλες μετατρέποντας πρακτικές απαιτούνται για να εξασφαλίσουν ακριβή εφαρμογή του διαλύτη που χρησιμοποιείται για να ενώσει τη ραφή ετικετών. Η ανακριβής εφαρμογή, ή η χρήση του λανθασμένου διαλύτη, μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά των προβλημάτων από τις ανοικτές ή κακώς διαμορφωμένες ραφές, στο φράξιμο του υλικού ετικετών πριν από την εφαρμογή ετικετών.

 

Ανακαλύψτε τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας


Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών είναι μια μεγάλη επιλογή ετικετών για τα μπουκάλια. Η ύπαρξη μια ετικέτα πλήρης-εμπορευματοκιβωτίων προσφέρει τα απτά πλεονεκτήματα για τη γραφική μεταβλητότητα σχεδίου και το δημιουργικό μάρκετινγκ. Για τη βοήθεια στην επιλογή του σωστού υλικού και τη βελτιστοποίηση της εμφάνισης ετικετών, αδύνατης στη γνώση των εμπειρογνωμόνων σχεδίου ετικετών μας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.