Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΤΑΙΝΊΑ PETG ΚΑΙ ΤΑΙΝΊΑ PVC: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΤΑΙΝΊΑ PETG ΚΑΙ ΤΑΙΝΊΑ PVC: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;

2023-01-26

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΤΑΙΝΊΑ PETG ΚΑΙ ΤΑΙΝΊΑ PVC: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;

PETG (γλυκόλη τερεφθαλικού πολυαιθυλενίου) είναι μια σειρά πολυεστέρα άμορφων πλαστικών ρητινών. Η heat-shrinkable ταινία που παράγεται από PETG είναι μια ταινία υψηλής πυκνότητας με μια υψηλής αντοχής αναλογία και μια άριστη σαφήνεια. Το PETG συρρικνώνεται την ταινία είναι κατάλληλο για όλα τα είδη τεχνολογιών εκτύπωσης από ROTOGRAVURE στον ΤΎΠΟ FLEXO χρησιμοποιώντας το διαλύτη που βασίζεται στο UV-θεραπευμένο μελάνι. Έμφυτός του συρρικνώνεται τα χαρακτηριστικά επιτρέπει ότι καλύπτοντας σχεδόν όλα τα εμπορευματοκιβώτια με τις περιγραμμένες μορφές που φθάνουν σε 78% συρρικνωθείτε στην εγκάρσια κατεύθυνση χωρίς την κατοχή οποιασδήποτε συστολής στη διαμήκη κατεύθυνση αποφεύγοντας επίσης την προβληματική «επίδραση χαμόγελου» από την κατώτατη πλευρά των εμπορευματοκιβωτίων, η οποία το κάνει μια δημοφιλή επιλογή για πολλές εφαρμογές.

 

PETG Shrink film

PETG συρρικνώνεται την ταινία

 

Το πολυβινυλικό χλωρίδιο, PVC συρρικνώνεται την ταινία συρρικνώνεται στις χαμηλές θερμοκρασίες διατηρώντας την υψηλή πυκνότητά του. Το PVC είναι το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο υλικό. Έχει την καλή σαφήνεια, συρρικνώνεται στα πολλαπλάσια temps, και είναι πολύ καιρός ανθεκτικός. Είναι επίσης το ευκολότερο να ελέγξει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μένοντας γρατζουνίζω-ανθεκτικό. Το PVC συρρικνώνεται την ταινία αποτελείται από τη ρητίνη PVC αιθυλένιο-μεθόδου που αναμιγνύεται με περισσότερο από δωδεκάα εξαρτήματα και που διογκώνεται έπειτα δύο φορές. Χαρακτηρίζεται από την καλή διαφάνεια, εύκολη διακένωση, υψηλής αντοχής, ένα ποσοστό διακένωσης που μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, και το ισχυρό χειρουργήσιμο! Είναι επίσης σχετικά ανέξοδο και εύκολο να εργαστεί με, το οποίο το κάνει μια δημοφιλή επιλογή για πολλές εφαρμογές.

 

 PVC shrink film

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία

 

 

Υπάρχουν διάφορες διαφορές μεταξύ της ταινίας PETG και της ταινίας PVC:

 

 

Η ταινία PETG και η ταινία PVC είναι και οι δύο τύποι ταινιών που χρησιμοποιούνται συνήθως για ποικίλες εφαρμογές. Εντούτοις, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές μεταξύ των δύο που μπορούν να καταστήσουν το ένα καταλληλότερο για μια ιδιαίτερη εφαρμογή από άλλη.

 

Ιδιότητες

 

PETG είναι ισχυρότερο και πιό εύκαμπτο από το PVC, αλλά το PVC είναι ανθεκτικότερο στο νερό και τις χημικές ουσίες.

 

Χρήσεις

 

PETG χρησιμοποιείται συχνά στις εφαρμογές συσκευασίας και συστημάτων σηματοδότησης, ενώ το PVC χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, του δαπέδου, και των διογκώσιμων προϊόντων.

 

Ανακυκλωσιμότητα

 

PETG ανακυκλώνεται ευκολότερα από το PVC, όπως μπορεί να λειωθεί και στα νέα προϊόντα. Το PVC είναι δυσκολότερο να ανακυκλωθεί, δεδομένου ότι απαιτεί τις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις ανακύκλωσης.

 

Χημική αντίσταση

 

Μια άλλη διαφορά μεταξύ των δύο ταινιών είναι η χημική αντίστασή τους. Η ταινία PETG είναι ανθεκτική σε ένα ευρύ φάσμα των χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των οξέων και των βάσεων, ενώ η ταινία PVC είναι ανθεκτικότερη στα αλκάλια και δεν είναι όπως ανθεκτική στα οξέα.

 

Συνολικά, η επιλογή μεταξύ της ταινίας PETG και της ταινίας PVC θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εφαρμογής, όπως η απαραίτητη δύναμη, η ευελιξία, και η χημική αντίσταση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε αυτήν την σύνδεση.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.