Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ PETG ΠΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΈΝΟ ΜΗ ΤΟΞΙΚΌ ΥΛΙΚΌ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Η ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ PETG ΠΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΈΝΟ ΜΗ ΤΟΞΙΚΌ ΥΛΙΚΌ

2023-05-11

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η ΘΕΡΜΌΤΗΤΑ PETG ΠΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΈΝΟ ΜΗ ΤΟΞΙΚΌ ΥΛΙΚΌ

Η θερμότητα PETG που συρρικνώνεται την ταινία είναι ένα αναγνωρισμένο μη τοξικό υλικό, το οποίο μπορεί να γίνει σε ένα heat-shrinkable υλικό ετικετών με την υψηλή διαφάνεια, την καλή εκτέλεση επεξεργασίας και την καλή ανθεκτικότητα. Δεδομένου ότι το PE είναι ένα μη πολικό υλικό, η προσκόλληση στο μελάνι είναι αδύνατη, και το στρώμα μελανιού ξεφλουδίζεται εύκολα μακριά, έτσι η επεξεργασία επιφάνειας πρέπει να εκτελεσθεί πριν από την εκτύπωση. Θερμότητα PE - η shrinkable ταινία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τα τρόφιμα, την ιατρική, το ποτό και άλλες βιομηχανίες.

Θερμότητα PVC - η shrinkable ταινία παράγεται γενικά με μια τεντώνοντας διαδικασία σωλήνων φυσαλίδων. Επειδή θερμότητα PVC - η shrinkable ταινία έχει τα πλεονεκτήματα αδιάβροχου, αλεξίπυρος, αντιστατικός, εύκολος να διαμορφώσει, η υψηλή διαφάνεια, η υψηλή ερμηνεία, η υψηλή διακένωση (μέχρι 70%), η χαμηλή εισαγωγή και η υψηλή παραγωγή, αυτό χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα. Ένα συνθετικό υλικό. Εντούτοις, αυτό το υλικό είναι επιρρεπές σε τοξικό αέριο όταν καίγεται, το οποίο δεν είναι συμβάλλον στην προστασία του περιβάλλοντος.

PETG συρρικνώνεται την ταινία με την υψηλή διακένωση έχει ένα χαμηλό ποσοστό διακένωσης και χρησιμοποιείται κυρίως στον τομέα των συρρικνωμένος και τυλίγοντας ετικετών. Προκειμένου να βελτιωθεί η τρίβοντας αντίσταση του στρώματος μελανιού και να προστατευθεί καλύτερα η τυπωμένη εικόνα, είναι επίσης απαραίτητο να τοποθετηθεί σε στρώματα ένα υπόστρωμα της ίδιας φύσης στην επιφάνεια. Κατάλληλος για τα κυλινδρικά ή ring-shaped εμπορευματοκιβώτια με τη χαμηλή διακένωση.

Η θερμότητα POF - η shrinkable ταινία έχει το γραμμικό πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας ως ενδιάμεσο στρώμα και copolypropylene ως εσωτερικό στρώμα και εξωτερικό στρώμα. Σαν θερμότητα - shrinkable υλικό ταινιών, θερμότητα POF - η shrinkable ταινία χρησιμοποιείται κυρίως για τη συσκευασία των κανονικών και ανώμαλων προϊόντων μορφής λόγω της μη τοξικής και φιλικής προς το περιβάλλον, υψηλής διαφάνειας, της υψηλής διακένωσης, της καλής εκτέλεσης θερμοκόλλησης, της υψηλής ερμηνείας, της ανθεκτικότητας και της αντίστασής της. Είναι ένα προϊόν αντικατάστασης της παραδοσιακής θερμότητας PVC - shrinkable ταινία, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στην ηλεκτρονική, τις καθημερινές χημικές ουσίες, τα τρόφιμα, τα κονσερβοποιημένα ποτά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, την ιατρική και άλλους τομείς. Χαρακτηρίζεται από τη λυσσασμένη, ομοιόμορφη διακένωση θερμότητας και κατάλληλος για την αυτόματη μεγάλη συσκευασία.

Θερμότητα OPS - η shrinkable ταινία είναι ένας νέος τύπος του υλικού συσκευασίας σωμάτων που καλύπτει τις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος. Έχει την υψηλής αντοχής, υψηλή ακαμψία, το αγαθό σχολιάζει, υψηλή διακένωση (μέχρι 65%), μη τοξική, tasteless και αντίσταση λιπών, και ανταποκρίνεται στα πρότυπα υγιεινής τροφίμων. Αυτή η ταινία μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις μαρκαρίσματος μερικών νέων συσκευάζοντας εμπορευματοκιβωτίων με τις διαφορετικές μορφές, με συνέπεια τα όμορφα οπτικά αποτελέσματα. Για τη σταθερή αναζήτηση έξοχου συρρικνωθείτε τις ετικέτες, είναι μια πλήρης βελτίωση.

Θερμότητα PETG που συρρικνώνεται την ταινία

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.