Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις PETG ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

PETG ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;

2023-07-03

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για PETG ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;

PETG (γλυκόλη τερεφθαλικού πολυαιθυλενίου) και το PVC (πολυβινυλικό χλωρίδιο) είναι δύο δημοφιλή υλικά που χρησιμοποιούνται για συρρικνώνονται τη συσκευασία ταινιών. Και τα δύο υλικά προσφέρουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα ανάλογα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Εδώ είναι μια σύγκριση μεταξύ PETG και το PVC συρρικνώνεται την ταινία:

 

Υλικές ιδιότητες:

  • PETG συρρικνώνεται την ταινία: PETG είναι μια διαφανής θερμοπλαστική ταινία πολυεστέρα. Έχει την υψηλή σαφήνεια, που επιτρέπει την άριστη διαφάνεια προϊόντων. PETG έχει την καλές εκτατή δύναμη και την ανθεκτικότητα, που καθιστούν την ανθεκτική σε λυσσασμένο ή που τρυπούν. Έχει επίσης την άριστη διαστατική σταθερότητα, σημαίνοντας διατηρεί τη μορφή και το μέγεθός του μετά από να συρρικνωθεί θερμότητας.

 

  • Το PVC συρρικνώνεται την ταινία: Το PVC είναι μια ευπροσάρμοστη θερμοπλαστική ταινία που είναι γνωστή για τη σαφήνεια, την ευελιξία, και τις ιδιότητες διακένωσής του. Το PVC συρρικνώνεται την ταινία είναι διαθέσιμο στα διάφορους πάχη και τους βαθμούς. Έχει τα καλά χαρακτηριστικά διακένωσης, που επιτρέπουν σε το για να προσαρμοστεί στενά στη μορφή της συσκευασίας του προϊόντος.

 

PLA Shrink Film

PLA συρρικνώνεται την ταινία

Σαφήνεια και εμφάνιση:

  • PETG συρρικνώνεται την ταινία: PETG προσφέρει την εξαιρετική σαφήνεια, με συνέπεια μια υψηλής ποιότητας, διαφανή λύση συσκευασίας. Η ταινία επιτρέπει στο προϊόν για να είναι σαφώς ορατό, ενισχύοντας την παρουσίαση και την έκκλησή της στα ράφια μαγαζιό. PETG συρρικνώνεται την ταινία δεν κιτρινίζει ή γίνεται εύθραυστο με τον καιρό, διατηρώντας την εμφάνισή του ακόμα και μετά από τις εκτεταμένες περιόδους.

     

  • Το PVC συρρικνώνεται την ταινία: Το PVC συρρικνώνεται την ταινία παρέχει επίσης την καλή σαφήνεια, αν και μπορεί να μην είναι όπως κρύσταλλο - καθαρίστε ως PETG. Εντούτοις, το PVC συρρικνώνεται την ταινία προσφέρει στιλπνός και ομαλός τελειώνει μετά από να συρρικνωθεί θερμότητας, δίνοντας στα προϊόντα μια ελκυστική εμφάνιση.

 

 

Ιδιότητες διακένωσης:

  • PETG συρρικνώνεται την ταινία: PETG έχει τις χαμηλές ιδιότητες διακένωσης έναντι του PVC. Συρρικνώνεται χαρακτηριστικά σε μια χαμηλότερη θερμοκρασία και με τη λιγότερη δύναμη. PETG προσφέρει την ελεγχόμενη και συνεπή διακένωση, που καθιστά την κατάλληλη για τα heat-sensitive προϊόντα ή εκείνους που απαιτούν την ευγενέστερη διακένωση.

 

  • Το PVC συρρικνώνεται την ταινία: Το PVC συρρικνώνεται την ταινία έχει τις υψηλές ιδιότητες διακένωσης, επιτρέποντας σε την για να προσαρμοστεί στενά στη μορφή του προϊόντος. Παρέχει την άριστη διακένωση στις χαμηλότερες θερμοκρασίες, με συνέπεια τη γρήγορη και αποδοτική συσκευασία.

    PETG Shrink Film

PETG συρρικνώνεται την ταινία

Περιβαλλοντικές εκτιμήσεις:

  • PETG συρρικνώνεται την ταινία: PETG θεωρείται φιλικότερος προς το περιβάλλον από το PVC. Είναι ένα ανακυκλώσιμο υλικό, και κάποιο PETG συρρικνώνεται τις ταινίες κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το ανακυκλωμένο περιεχόμενο. PETG δεν εκπέμπει το χλώριο ή άλλα επιβλαβή αέρια κατά τη διάρκεια της θερμότητα-συρρικνωμένος διαδικασίας.

 

  • Το PVC συρρικνώνεται την ταινία: Το PVC συρρικνώνεται την ταινία δεν είναι τόσο φιλικό προς το περιβάλλον όσο PETG. Το PVC περιέχει το χλώριο, και όταν θερμαίνεται, μπορεί να απελευθερώσει το αέριο χλωρίου, το οποίο είναι επιβλαβές στο περιβάλλον. Το PVC συρρικνώνεται την ταινία δεν είναι εύκολα ανακυκλώσιμο, και η ανάρμοστη διάθεση μπορεί να συμβάλει στην περιβαλλοντική ρύπανση.

     

Αντίσταση θερμότητας:

  • PETG συρρικνώνεται την ταινία: PETG έχει την άριστη αντίσταση θερμότητας, που επιτρέπει σε την για να αντισταθεί τις υψηλές θερμοκρασίες χωρίς τη στρέβλωση ή παραμόρφωση. Έχει ένα υψηλότερο σημείο τήξης από το PVC, καθιστώντας το κατάλληλο για τις εφαρμογές που απαιτούν την έκθεση στις ανυψωμένες θερμοκρασίες.

 

  • Το PVC συρρικνώνεται την ταινία: Το PVC έχει την καλή αντίσταση θερμότητας αλλά έχει ένα χαμηλότερο σημείο τήξης έναντι PETG. Είναι σημαντικό να ελεγχθεί προσεκτικά η εφαρμογή θερμότητας κατά τη διάρκεια της συρρικνωμένος διαδικασίας για να αποφύγει και πιθανή ζημία στην ταινία ή το προϊόν που συσκευάζεται.

 

Εφαρμογές:

  • PETG συρρικνώνεται την ταινία: PETG συρρικνώνεται την ταινία χρησιμοποιείται συνήθως για τη συσκευασία των προϊόντων που απαιτούν την άριστη διαφάνεια προϊόντων, όπως τα καλλυντικά, τα στοιχεία προσωπικής φροντίδας, τα ποτά, και τα τρόφιμα.

 

  • Το PVC συρρικνώνεται την ταινία: Το PVC συρρικνώνεται την ταινία χρησιμοποιείται ευρέως για τη συσκευασία των διάφορων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων, ηλεκτρονική, CD/DVDs, φαρμακευτικά είδη, και διαφημιστικά υλικά.

 

Εν περιλήψει, και PETG και το PVC συρρικνώνονται τις ταινίες έχουν τις μοναδικά ιδιότητες και τα πλεονεκτήματά τους. PETG προσφέρει την άριστη σαφήνεια, τη διαστατική σταθερότητα, και την περιβαλλοντική φιλική διάθεση. Είναι κατάλληλο για τα heat-sensitive προϊόντα και τις εφαρμογές που απαιτούν την ελεγχόμενη διακένωση.


HYF είναι επαγγελματίας συρρικνώνεται τον κατασκευαστή ταινιών, μπορείτε να βρείτε τα διάφορα πάχη, διάφορα πλάτη, και τα διάφορα μεγέθη 100% βιοδιασπάσιμου συρρικνώνονται την ταινία εδώ. Να έλθει σε επαφή με μας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.