Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια

2018-01-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια

Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια

 

Συρρικνωθείτε το μανίκι που χρησιμοποιείται για το μαρκάρισμα και την κάλυψη των προϊόντων σας από πάνω έως κάτω με 360 βαθμούς, διακοσμήστε με τα μοντέρνα χρώματα, το κείμενο ή τις σκιές και χρησιμεύει ως μια πλαστογράφηση ή μια σφραγίδα ασφάλειας.

 

Τα μεγέθη εμπορευματοκιβωτίων είναι διαφορετικά αλλά χρησιμοποιώντας τις πιό πρόσφατες τεχνικές όπως Shrink τις ετικέτες μανικιών, μπορούμε να θερμάνουμε εφαρμοσμένος οποιοδήποτε τύπο εμπορευματοκιβωτίων (γυαλί, πλαστικό και μέταλλο) που πηγαίνουν στα προϊόντα σας. Μετά από να συρρικνωθούν, τα προϊόντα σας που φαίνονται τόσο ελκυστικά ή μάτι-που εξαργυρώνουν κοιτάζουν και βοηθούν να πάρουν περισσότερους καταναλωτές.

 

Πολλοί τύποι υλικών που χρησιμοποιούνται στην τυπωμένη ύλη όπως:

 

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία: - Οικονομικώς αποδοτικός και εύκολος να ελέγξει συρρικνωθείτε τη διαδικασία και αυτή είναι καλή ουσία για γρατζουνίζει την αντίσταση.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

* Άριστη διαφάνεια

* Υψηλή συρρικνωμένος δυνατότητα στη χαμηλότερη θερμοκρασία

* Αντίσταση στην υγρασία/το πετρέλαιο

* Χρησιμοποιημένος για τη συσκευασία των προϊόντων

* Οικονομική ταινία

 

Η PET συρρικνώνεται την ταινία: - Αυτό το υλικό είναι μη τοξικό, εύκολα ανακυκλωμένος και προσφέρουν γρατζουνίζουν την αντίσταση και το υψηλό ποσοστό συρρικνώνεται.

 

OPS συρρικνώνονται την ταινία: - Οικονομικώς πιό αποδοτικός από τη PET και τις προσφορές που η χαμηλότερη κατακόρυφος συρρικνώνεται τόσο συνεπέστερο τελειώστε. Συνήθως χρησιμοποιημένος για συμπιεσμένος κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

 

Τα διάφορα μπουκάλια χρησιμοποιούνται συρρικνώνονται τις ετικέτες μανικιών:

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια  0


Η θερμότητα συρρικνώνεται τις ετικέτες μανικιών που εφαρμόζονται σε πολλούς τύπους εμπορευματοκιβωτίων (το μπουκάλι, η αντλία, μπορούν κ.λπ.) όπως τα μεγάλες, μικρές ή σύνθετες μεγέθη ή τις μορφές. Μετά από τη θερμότητα που συρρικνώνεται στα προϊόντα, τα προϊόντα φαίνονται ελκυστικά και βοηθούν να αυξήσουν τις πωλήσεις.

 

Συρρικνωθείτε τις ετικέτες χρησιμοποιείται για την προστασία (πλαστογράφηση εμφανής), τη διακόσμηση, τις πληροφορίες και την προώθηση των προϊόντων και του συχνά βλέπω? ιατρικού προϊόντος, τρόφιμα, μη αλκοολούχα ποτά, καλλυντικά, τρόφιμα της Pet, οικιακές βιομηχανίες. Μέσα σε αυτήν την μέθοδο, οι ετικέτες σας συρρικνώνονται στα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας μια σήραγγα θερμότητας ή τα πυροβόλα όπλα θερμότητας και εύκολος να ισχύσουν.

 

Συρρικνωθείτε το χαρτοφυλάκιο ετικετών μανικιών:

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών για τα μπουκάλια  1

Συρρικνωθείτε τις ετικέτες μανικιών είναι μια ιδανική μέθοδος για ή προωθεί τα προϊόντα και τις πωλήσεις αύξησης.

 

 

οι ετικέτες & οι αυτοκόλλητες ετικέττες, κατασκευαστής ταινιών PVC, συρρικνώνονται τις ετικέτες, συρρικνώνονται το μανίκι

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.