Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Μανίκια: αλλά τι είναι PVC, OPS, PETG και PLA;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Μανίκια: αλλά τι είναι PVC, OPS, PETG και PLA;

2018-01-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Μανίκια: αλλά τι είναι PVC, OPS, PETG και PLA;

Μανίκια: αλλά τι είναι PVC, OPS, PETG και PLA;

 

Σαν αναφερθείς πώς η θερμότητα - η shrinkable ετικέτα ήταν μια πολύ οικονομική επιλογή. Τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται για την ταινία του μανικιού είναι PVC, PETG, OPS και PLA. Εάν αυτά τα αρκτικόλεξα δεν σημαίνουν τίποτα σε σας, προτείνω μια ματιά στις εξηγήσεις κατωτέρω.

 

PVC (πολυβινυλικό χλωρίδιο). Το PVC είναι το δεύτερο - το περισσότερο χρησιμοποιημένο πλαστικό στον πλανήτη, πίσω από το πολυαιθυλένιο. Η ταινία PVC έχει το αγαθό που συρρικνώνονται τις ιδιότητες (γενικά μεταξύ 40 και 65%), καθώς επίσης και τη σαφή και ακριβή απόδοση, εκτός από την ύπαρξη πολύ διαφανής.

 

PETG (γλυκόλη τερεφθαλικού πολυαιθυλενίου). PETG είναι ακριβότερο από το PVC, αλλά είναι η ανθεκτικότερη ταινία με την υψηλότερη συρρικνωμένος ικανότητα (μέχρι 80%). Έχει χαρακτηρίσει συγκεκριμένα από τον ανώτερό του λάμπει και άριστη διαφάνεια.

 

OPS (προσανατολισμένο πολυστυρόλιο). OPS είναι μια ταινία χαμηλής πυκνότητας που υποβάλλεται σε μια τεντώνοντας διαδικασία που συνίσταται στον προσανατολισμό των ινών σε μια ορισμένη κατεύθυνση, η οποία είναι η κατεύθυνση στην οποία η θερμότητα που συρρικνώνεται θα εμφανιστεί. OPS χρησιμοποιείται συχνά για τα εμπορευματοκιβώτια που μπορούν να συμπιεστούν εύκολα.

 

PLA (polylactic οξύ). PLA έχει τις πολύ υψηλές συρρικνωμένος ιδιότητες έχει ακόμα παγωμένο κοιτάζει από άλλους τύπους ταινιών. Είναι η φιλικότερη προς το περιβάλλον ταινία προς το παρόν, ακόμα κι αν στην πράξη υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα. PLA μπορεί να λιπαθεί δεδομένου ότι έχει κάνει από 100% το φυτικό ιστό. Ακόμα κανένας δεν λιπαίνει πραγματικά αυτόν τον τύπο υλικού σε μια βιομηχανική κλίμακα ούτε καν οι γείτονές μας από το νότο. Εντούτοις, δεδομένου ότι η διαδικασία απόσυρσης μπορεί να γίνει στις χαμηλές θερμοκρασίες, οι χρήσεις του λιγότερη ενέργεια.

 

Οι διάφορες ταινίες κάθε μια έχουν τα συγκεκριμένα συστατικά και τα χαρακτηριστικά τους. Η επιλογή του δικαιώματος ένα απαιτεί μια αυστηρή ανάλυση του προγράμματός σας, ίσως ακόμη και ανάλογα με το περιβαλλοντικό ίχνος που θέλετε να αφήσετε. Ευτυχώς, απλές διαβουλεύσεις με τους εμπειρογνώμονές μας θα επιτρέψουν σε σας για να επιλέξουν τη σωστή ταινία εξετάζοντας τις ανάγκες σας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.