Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Επιδείξεις μελέτης συρρικνωθείτε την ταινία μανικιών ωθεί τα ποσοστά ανακύκλωσης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Επιδείξεις μελέτης συρρικνωθείτε την ταινία μανικιών ωθεί τα ποσοστά ανακύκλωσης

2018-01-19

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Επιδείξεις μελέτης συρρικνωθείτε την ταινία μανικιών ωθεί τα ποσοστά ανακύκλωσης

 

Επιδείξεις μελέτης συρρικνωθείτε την ταινία μανικιών ωθεί τα ποσοστά ανακύκλωσης

 

 

Συρρικνωθείτε τις ταινίες μανικιών είναι ένα από τα ταχύτατης ανάπτυξης τμήματα ετικετών, στο μεγάλο μέρος λόγω του αντίκτυπου ραφιών που δημιουργείται από τη δυνατότητά τους να παρέχουν μια παρουσίαση προϊόντων 360 βαθμού.


Σύμφωνα με τις ΗΠΑ που οι σταθεροί συνεταίροι AWA Αλέξανδρος Watson, συρρικνώνονται τα μανίκια αυξάνεται σε 5,5% CAGR και αναμενόμενος να φθάσει σε 12.750 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα στις πωλήσεις το 2018.


Μέχρι σήμερα, εντούτοις, ένα από τα μειονεκτήματα είναι η ανακυκλωσιμότητα συρρικνώνεται τα μανίκια, και οι σφαιρικοί ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων επιδιώκουν ενεργά τους τρόπους να αυξήσουν την ανακυκλωσιμότητα συρρικνώνονται τα sleeved εμπορευματοκιβώτια της PET για να μειώσουν το περιβαλλοντικό ίχνος τους.


 Έχει τη λύση υπό μορφή του νέου προϊόντος RafShrink του PO MDO 40 HS.


Η επιχείρηση παρουσίασε τα αποτελέσματα ενός πλήρης-σώματος συρρικνώνεται τη μελέτη ανακύκλωσης ετικετών μανικιών, που χαρακτηρίζει το νέο υλικό στην ένωση του πλαστικού τεχνικού φόρουμ ανακυκλωτών (απρίλιος) στη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα, την 1η Φεβρουαρίου.


Η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε με το πλαστικό που διαμορφώνει τις επιχειρήσεις, κατέδειξε ότι RafShrink, polyolefin-βασισμένη, ρόλος-που ταΐζεται συρρικνώνεται την ετικέτα ταινιών παρέχει τα σημαντικά κέρδη ανακυκλωσιμότητας πέρα από τις ετικέτες PETG, αυτήν την περίοδο η ετικέτα ταινιών βιομηχανικά τυποποιημένων για συρρικνώνεται τις εφαρμογές μανικιών, όταν χρησιμοποιείται με τα σαφή μπουκάλια της PET.
UPM Raflatac απαιτεί ότι RafShrink PO MDO 40 HS παρέχει το ανώτερο μαρκάρισμα στις σύνθετες μορφές εμπορευματοκιβωτίων λόγω της υψηλής διακένωσης MDO του 61% σε 95°C και ελαφριάς ομίχλης καλύτερος--κατηγορίας του σε 3%, υψηλή σαφήνεια και σχολιάζει. Συρρικνωθείτε την ταινία μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε υψηλές ταχύτητες, ονομάζοντας περισσότερα από 50.000 εμπορευματοκιβώτια ανά ώρα.


Η μελέτη δείχνει ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακύκλωσης, το polyolefin υλικό εξασφαλίζει καθαρό χωρισμό από τα σαφή μπουκάλια της PET με να επιπλεύσει στην κορυφή της καυστικής λύσης πλύσης, αντίθετα από τις ετικέτες PVC και PETG, οι οποίες βυθίζουν με το υλικό μπουκαλιών της PET. Το RafShrink PO MDO 40 HS συναντά την κρίσιμη καθοδήγηση από την ένωση των πλαστικών ανακυκλωτών (απρίλιος) και με την ευρωπαϊκή πλαστική πλατφόρμα το (EPBP) μπουκαλιών.


Η ερευνητική μελέτη εξέτασε RafShrink PO ενάντια στις ετικέτες PETG στα σαφή και χρωματισμένα μπουκάλια της PET και άλλα υλικά συσκευασίας. Οι ετικέτες PO RafShrink παρείχαν τα μέσα ποσοστά ανίχνευσης του 92% εναντίον 40% για τις ετικέτες μανικιών PETG όταν εξετάζονται σε έξι οδηγώντας κοντά στους υπέρυθρους κατασκευαστές εξοπλισμού του (NIR).


Η μελέτη δείχνει ότι τα σαφή μπουκάλια της PET μπορούν να ανιχνευθούν από NIR τον ταξινομώντας εξοπλισμό ακόμα και όταν καλυμμένος με ένα πλήρης-σώμα PO-που βασίζει συρρικνώνονται το μανίκι. Κατά συνέπεια, οι ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων που χρησιμοποιούν RafShrink PO MDO 40 HS μπορούν σημαντικά να βελτιώσουν τη PET συσκευάζοντας τα ποσοστά ανακυκλωσιμότητας, εξασφαλίζοντας ότι τα ανακυκλωμένα σαφή εμπορευματοκιβώτια της PET συνεχίζουν να παρέχουν τη σημαντικές σαφήνεια και την ποιότητα που απαιτούν για την επαναχρησιμοποίηση στα σφαιρικά προϊόντα τροφίμων και ποτών.


«Είμαστε υπερήφανοι για να προσφέρουμε polyolefin-βασισμένη συρρικνωνόμαστε την ταινία μανικιών, RafShrink PO MDO 40 HS, για την αγορά τροφίμων και ποτών. Το RafShrink συναντά τον εξαναγκασμό των σφαιρικών κατασκευαστών απαιτήσεις γιατί το α το πλήρης-σώμα συρρικνώνεται τη λύση μανικιών που παραδίδει το εξαιρετικές μαρκάρισμα, την παραγωγικότητα και την ικανότητα υποστήριξης,»

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.