Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

2023-04-06

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Συρρικνωθείτε την ταινία και η ταινία τεντωμάτων είναι συχνά ταραγμένη επειδή φαίνονται πολύ παρόμοιοι και, όπως αναφέρεται ανωτέρω, μπορεί και οι δύο να γίνει από το PVC. Εντούτοις, κάθε ένας συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά.

 

Όταν το PVC χρησιμοποιείται για συρρικνωθείτε τις εφαρμογές ταινιών, τοποθετείται αόριστα πέρα από τα ενιαία ή πολλαπλάσια στοιχεία, και όταν θερμαίνεται συρρικνώνεται γύρω από τα για να δημιουργήσει μια σφιχτή, πλαστογράφηση-ανθεκτική προστατευτική σφραγίδα.

 

Όταν το PVC χρησιμοποιείται στις εφαρμογές τεντωμάτων, διατυπώνεται διαφορετικά έτσι ώστε μπορεί να τεντωθεί γύρω από τα στοιχεία. Η ταινία τεντωμάτων χρησιμοποιείται συνήθως για palletizing, ή το συνδυασμό των πολλαπλάσιων στοιχείων σε μια παλέτα για να αποτραπούν από την κίνηση κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας. Οι ταινίες τεντωμάτων τεντώνονται χαρακτηριστικά για 100-300%, ενώ συρρικνωθείτε τις ταινίες χαρακτηριστικά μόνο τεντώνεται σε περίπου 50-75%.

 

 

Η διαφορά μεταξύ συρρικνώνεται και τεντώνει τις ταινίες

 

Προστασία

Η διάρκεια συρρικνώνεται την ταινία επιτρέπει σε σας για να προστατεύσει και να συντηρήσει το περιεχόμενο της συσκευασίας σας. Οι διασυνδεμένες ταινίες είναι κατάλληλες για τα στοιχεία με τις αιχμηρές άκρες επειδή έχουν την υψηλότερη αντίσταση δακρυ'ων και οπής, η οποία μειώνει τις πιθανότητες της ζημίας στη συσκευασία κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας. Είναι επίσης μέσα να πειράξουν. Εάν συσκευάζετε χιλιάδες στοιχεία ανά ημέρα και χρησιμοποιείτε τις αυτόματες ή ημιαυτόματες μηχανές συσκευασίας, διασυνδεμένος συρρικνωθείτε τις ταινίες θα βοηθήσει να μειώσει τα απόβλητα ζημίας και συσκευασίας προϊόντων. Επιπλέον, συρρικνωθείτε τη βοήθεια ταινιών να επεκτείνετε τη ζωή του προϊόντος στο ράφι των φθαρτών στοιχείων και μπορεί να κρύψει τη μυρωδιά του περιεχομένου συσκευασίας.

 

Πλεονεκτήματα

Συρρικνωθείτε τις ταινίες μπορεί να προσθέσει την ερμηνεία για να βελτιώσει την οπτική έκκληση της συσκευασίας προϊόντων σας, και μπορείτε να τυπώσετε την υψηλής ποιότητας γραφική παράσταση για την ιδιαίτερα επιθυμητή λιανική διαφάνεια. Polyolefin οι ταινίες είναι καταλληλότερες για την εκτύπωση ποικίλων χρωμάτων και σχεδίων για να συσκευάσουν stylishly τα προϊόντα σας ή να περιλάβουν τις θρεπτικές πληροφορίες για τη συσκευασία.

 

Ικανότητα υποστήριξης

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα PLA συρρικνώνεται τις ταινίες είναι ότι είναι ανακυκλώσιμοι. Δεδομένου ότι η ικανότητα υποστήριξης γίνεται όλο και περισσότερο σημαντική συσκευασμένες στις καταναλωτής επιχειρήσεις αγαθών (CPG) όλων των μεγεθών, είναι κρίσιμη για να χρησιμοποιήσει τα υλικά συσκευασίας που ανταποκρίνονται στα πρότυπα ικανότητας υποστήριξης. Επιπλέον, οι ταινίες PLA δεν απελευθερώνουν τους επιβλαβείς ατμούς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θερμοκόλλησης όπως το PVC.

 

Η διαφορά μεταξύ συρρικνώνεται και τεντώνει τις ταινίες

 

Μειώστε τις δαπάνες

Με να εκμεταλλευτεί τη δύναμη και τη διάρκεια συρρικνωθείτε την ταινία, πολλά εμπορικά σήματα ήταν σε θέση να αφαιρέσουν εντελώς τη ζαρωμένη συσκευασία από multi-pack τους τα προϊόντα. Χωρίς την ανάγκη για τις ζαρωμένες παλέτες, τα βαριά προϊόντα μπορούν να τυλιχτούν ασφαλώς μέσα συρρικνώνονται το περικάλυμμα. Τα ελαφριά στοιχεία (όπως ενιαίος-εξυπηρετήστε τα τσιπ) μπορούν να συσκευαστούν στις πλαστικές τσάντες. Αυτό όχι μόνο βοηθά να μειώσει τις δαπάνες συσκευασίας, αλλά και ελαχιστοποιεί το ίχνος ραφιών σας και ελευθερώνει επάνω το διάστημα στη δυνατότητά σας.

 

 

Με τις νέες τεχνολογίες που προκύπτουν σχεδόν καθημερινά, μπορείτε περαιτέρω να βελτιστοποιήσετε τη συσκευασία σας για να μειώσετε τις δαπάνες με τη συρρίκνωση ή την επιλογή των μικρότερων ταινιών πλάτους. Εάν συνεργαστείτε με έναν συσκευάζοντας ειδικό για να διεξαγάγετε έναν λογιστικό έλεγχο ταινιών για τη συσκευάζοντας γραμμή σας, θα δείτε ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες σε σας. Ελάτε σε επαφή με HYF σήμερα για να τους αγοράσετε και να πάρετε τις λύσεις σας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.