Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ

2023-07-27

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ PVC ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία γίνεται με τη μίξη της ρητίνης αιθυλενίου με περισσότερα από δέκα είδη βοηθητικών υλικών και έπειτα τη διόγκωση της δύο φορές. Χαρακτηρίζεται από την καλή διαφάνεια, εύκολη διακένωση, υψηλής αντοχής, η διακένωση μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, και είναι ιδιαίτερα λειτουργικό! Ευρέως χρησιμοποιημένος στη συσκευασία των διάφορων προϊόντων όπως το κρασί, τα τρόφιμα, τα αθλητικά αγαθά, το επιτραπέζιο σκεύος απολύμανσης, οι ηλεκτρονικές συσκευές, οι καθημερινές ανάγκες, οι βιοτεχνίες, τα ασφαλιστικά προϊόντα, τα οπτικοακουστικά προϊόντα, τα φάρμακα, τα χαρτικά, τα παιχνίδια, οι πύλες, το πλαστικό υλικό, η κεραμική γυαλιού, κ.λπ. Η μορφή είναι ζωηρότερη και όμορφη, και ο βαθμός συσκευασίας προϊόντων βελτιώνεται, και το προϊόν προστατεύεται από τη σκόνη και τη σπατάλη. Είναι αυτήν την περίοδο ένα ιδανικό υλικό συσκευασίας ταινιών.

 

Food PVC Shrink Film

 

Το PVC τροφίμων συρρικνώνεται την ταινία

 

Έτσι ποια είναι τα χαρακτηριστικά του PVC συρρικνώνονται την ταινία; Δεδομένου ότι ένα PVC συρρικνώνεται τον προμηθευτή ταινιών, γνωρίζουμε πολύ τις ιδιότητες διάφορου συρρικνωνόμαστε filmes όπως το PVC συρρικνωνόμαστε την ταινία. Κατωτέρω θα εξηγήσουμε ότι λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του PVC συρρικνώνονται την ταινία.

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία έχει τα ακόλουθα έξι πλεονεκτήματα:

1, όμορφη εμφάνιση, κοντά στα αγαθά, έτσι αυτό καλείται επίσης συσκευασία σωμάτων, κατάλληλη για ποικίλες διαφορετικές μορφές της συσκευασίας αγαθών

2, καλή προστασία, εάν η εσωτερική συσκευασία συρρικνώνεται τη συσκευασία συνδυάζονται με τη συσκευασία μεταφορών κρεμώντας στην εξωτερική συσκευασία, μπορεί να έχει την καλή αξιοπιστία

3, καλός καθαρισμός, ιδιαίτερα κατάλληλος για τα όργανα ακρίβειας, μεγάλης ακρίβειας συσκευασία ηλεκτρονικών συστατικών

4, καλός αντικλεπτικός, ποικίλα τρόφιμα μπορούν να συσκευαστούν μαζί με έναν μεγάλο συρρικνώνονται την ταινία για να αποφύγουν την απώλεια, έτσι θα υπάρξει ένα ειδικό PVC τροφίμων συρρικνώνεται την ταινία,

5, η σταθερότητα είναι καλά, τα αγαθά δεν θα εμπέσουν στη συσκευάζοντας ταινία

6, PVC συρρικνώνονται τη διαφάνεια ταινιών είναι καλά, οι πελάτες μπορούν άμεσα να δουν την περιεκτικότητα σε προϊόντα.

Ξέροντας τα χαρακτηριστικά του PVC συρρικνωθείτε την ταινία, δεν είναι δύσκολο να ξέρει ότι η χρήση του PVC συρρικνώνεται την ταινία.

Με τη χρησιμοποίηση ενός PVC συρρικνωθείτε την ταινία δεδομένου ότι μια διακοσμητική ταινία, αυτό είναι δυνατή να χρησιμοποιήσει έναν πίνακα μέσος-πυκνότητας, έναν πίνακα μορίων, ένα κοντραπλακέ, και ένα φύλλο φίμπερ σε μια μεγάλη ποσότητα, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας το ποσό ξύλου χρησιμοποιούμενο, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τη ζημία στα δάση και το περιβάλλον. Από αυτήν την προοπτική, το PVC συρρικνώνεται την ταινία έχει μια μεγάλη συμβολή στην προστασία του οικολογικού περιβάλλοντος.

Η θερμοκρασία τήξης του PVC κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος διαδικασίας. Εάν αυτή η παράμετρος είναι ανάρμοστη, θα οδηγήσει στο πρόβλημα της υλικής αποσύνθεσης. Τα χαρακτηριστικά ροής του PVC είναι αρκετά φτωχά και η σειρά διαδικασίας είναι στενή. Ιδίως, τα μεγάλα υλικά PVC μοριακού βάρους είναι δύσκολο να επεξεργαστούν (αυτό το υλικό ενσωματώνει συνήθως ένα λιπαντικό για να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά ροής), τόσο τα μικρά υλικά PVC μοριακού βάρους χρησιμοποιούνται γενικά.

Η διακένωση PVC είναι αρκετά χαμηλή, γενικά 0,2 έως 0,6%. Οι ταινίες πολυαιθυλενίου παράγονται γενικά και με τις διαδικασίες σχηματοποίησης χτυπήματος και ρίψης. Η ανθισμένη ταινία πολυαιθυλενίου φυσιέται από τα μόρια PE βαθμού σχηματοποίησης χτυπήματος από μια μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος, και έχει ένα χαμηλότερο κόστος, έτσι χρησιμοποιείται ευρέως. Το πάχος της ταινίας πολυαιθυλενίου απορριμμάτων είναι ομοιόμορφο, αλλά χρησιμοποιείται σπάνια λόγω της υψηλής τιμής του.

Τα υλικά PVC προστίθενται συχνά με τους σταθεροποιητές, τα λιπαντικά, τους βοηθητικούς πράκτορες επεξεργασίας, τις χρωστικές ουσίες, τους πράκτορες αντίκτυπου και άλλες πρόσθετες ουσίες σε πραγματική χρήση. Η διαφορετική ρητίνη και ο τύπος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παραγάγουν τη θερμότητα - shrinkable ταινία με τη διαφορετικές μηχανικές δύναμη και τη λειτουργία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εσωτερική συσκευασία με τη χαμηλή δύναμη και το μικρό βάρος προϊόντων, καθώς επίσης και τα μηχανικά προϊόντα για την απαίτηση εμπορευματοκιβωτίων υψηλής αντοχής. Η συσκευασία μεταφορών (εξωτερική συσκευασία) για τα υλικά, κ.λπ., και αυτοκίνητο PVC συρρικνώνεται την ταινία.

Δείτε εδώ, η δημοτικότητα PVC μας συρρικνώνεται την ταινία τελειώνει. Εάν ενδιαφέρεστε για το PVC συρρικνωθείτε την ταινία, μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με και θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.