Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η ΣΕΙΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Η ΣΕΙΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

2023-05-29

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η ΣΕΙΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Η θερμότητα συρρικνώνεται τη μηχανή συσκευασίας θερμαίνει άμεσα το PVC συρρικνώνεται την υπέρυθρη ακτινοβολία ταινιών μακράν για να επιτύχει τέλειο συρρικνώνεται τη συσκευασία, έχοντας επιπτώσεις ποτέ στη συσκευασία, ηλεκτρονική βήμα-λιγότερη αλλαγή ταχύτητας, έλεγχος θερμοκρασίας ρυθμιστών στερεάς κατάστασης πίεσης, σταθερός και αξιόπιστος, που εφαρμόζεται στα τρόφιμα, ποτό, καραμέλα, πολιτιστικά αγαθά, εργαλεία υλικού, καθημερινές ανάγκες, τα χημικά προϊόντα και άλλο συρρικνώνονται τη συσκευασία. Βάλτε το προϊόν συρρικνώνεται την ταινία περικαλυμμάτων, την σφραγίζει και εισάγει συρρικνώνεται τη μηχανή περικαλυμμάτων, το προϊόν θα συρρικνωθεί αυτόματα.

 

PVC Shrink Film

Το PVC συρρικνώνεται την ταινία

 

1.It έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής εκτατής δύναμης, της μεγάλης επιμήκυνσης, του καλού μόνος-συγκολλητικότητας και της υψηλής διαφάνειας

2.Shrink ταινία, θερμότητα - η shrinkable ταινία αποτελείται κυρίως από ένα μίγμα διάφορων διαφορετικών βαθμών ρητίνης πολυαιθυλενίου, με την αντι-οπή, έξοχων δύναμης και υψηλής επίδοσης

3.Wrap τα αγαθά που συσσωρεύονται στην παλέτα για να καταστήσει τη συσκευασία σταθερότερη και καθαρή, και πιό έξοχος αδιάβροχος.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.