Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Τυπογραφικές και γραφικές άκρες για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της ετικέτας σας
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

Τυπογραφικές και γραφικές άκρες για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της ετικέτας σας

2018-01-19

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Τυπογραφικές και γραφικές άκρες για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της ετικέτας σας

Τυπογραφικές και γραφικές άκρες για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της ετικέτας σας

 

 

Αυτό το μήνα, είμαστε πίσω με μια θέση blog που αφιερώνεται στην ετικέτα και πώς, χάρι στα γραφικά και τυπογραφικά τεχνάσματα, μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά της!

 

Πριν λίγους μήνες, μοιραστήκαμε ένα blog στη σημασία στην εμπορική στρατηγική σας και πώς να επιλέξουμε τις συσκευάζοντας ετικέτες.

 

Ξέρουμε ότι η συσκευασία και το μαρκάρισμα συμβάλλουν στην επιτυχία ενός προϊόντος.

Εδώ είναι μερικές άκρες για να ενισχύσουν περαιτέρω τις ετικέτες σας!

 

1- Επιλογή της σωστής τυπογραφίας για την ετικέτα σας

 

Η επιλογή της τυπογραφίας για την ετικέτα σας είναι σημαντική! Κάθε πηγή έχει τη σημασία και μια ταυτότητα. Η ετικέτα σας πρέπει να μεταβιβάσει ένα μήνυμα, και να απεικονίσει την εικόνα εμπορικών σημάτων σας. Υπάρχουν ιστοχώροι, όπως Dafont, οι οποίοι επιτρέπουν σε σας για να βρούν ένα περισσότερο τυπογραφικό ύφος συνήθειας: χειρόγραφο, σύγχρονο, χωρίς την πατούρα 

 

Για την ετικέτα σας για να προσελκύσει την προσοχή, αποφύγετε τρέχοντα και τολμήστε να χρησιμοποιήσετε τις πηγές που χρησιμοποιούνται σπάνια έτσι ώστε θα αναφερθείτε. Αφ' ετέρου, ένας κλασικός ή ένας άχρονος κοιτάζει είναι επίσης σημαντικός δεδομένου ότι η ετικέτα σας σχεδιάζεται για να ζήσει για περισσότερο από ακριβώς μερικούς μήνες/έτη.

 

Οι χαρακτήρες που είναι πάρα πολύ λεπτοί, επιμελημένος ή εξωραϊσμένος, ή πάρα πολύ συμπιεσμένος μέσα μαζί, μπορούν να μην είναι αναγνώσιμοι. Ένα άρθρο σε εφημερίδα με μαύρους χαρακτήρες που είναι «επίσης» άρθρο σε εφημερίδα με μαύρους χαρακτήρες μπορεί, αφ' ετέρου, να είναι επιθετικό. Εξαρτάται από σας να βρεθεί η σωστή ισορροπία και να προσαρμοστεί η τυπογραφία στην εικόνα των προϊόντων σας.

 

2- Παιχνίδι με το κειμενικό περιεχόμενο

 

Το λογότυπο, το σύνθημα, ή το σλόγκαν, όλα αυτά τα στοιχεία είναι κυρίαρχα και θα έχουν έναν σημαντικό αντίκτυπο στην πράξη της αγοράς.

Στο σλόγκαν ή το κείμενο, μπορείτε να παίξετε στην περιέργεια που θα ενθαρρύνει τον καταναλωτή για να θελήσει να μάθει περισσότεροι, και επομένως, να ενθαρρύνουν την αγορά.

Μοιραστείτε τη συγκίνηση, παραδώστε ένα μήνυμα μέσω της ετικέτας σας: «σεβασμός του περιβάλλοντος», «τοπικά πηγάζων»,… Προάγετε το προϊόν σας!

 

3- Χρησιμοποιήστε την ελκυστική γραφική παράσταση

 

Θελήστε να αναπτύξετε μια ετικέτα που είναι πιό γραφική και ζωηρόχρωμη; Γιατί όχι! Απλά να είστε σύμφωνος με το μήνυμα που μεταδίδετε ραδιοφωνικά και η τυπογραφία χρησιμοποιούμενη.

Είναι σημαντικό ότι οι πελάτες σας να είναι σε θέση να διαβάσει το μήνυμα, να προσδιορίσει εύκολα το προϊόν σας, εκτός από την κατανόηση των ετικετών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών θρεπτικής αξίας.

 

4- Προσδιορισμός του σωστού συνεργάτη για την εκτύπωση ετικετών σας

 

Η τελική απόδοση της ετικέτας σας θα έρθει κάτω στην ποιότητα τυπωμένων υλών. Επομένως, πρέπει προσεκτικά να επιλέξετε το σωστό εκτυπωτή! Στο IMS, είμαστε ειδικοί λύσεων προσδιορισμού με την απέραντη πείρα!

Μας εμπιστευθείτε με το πρόγραμμά σας!

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.