Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΕΓΚΑΝΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΜΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑΣ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΕΓΚΑΝΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΜΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑΣ

2024-02-22

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΕΓΚΑΝΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΜΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑΣ

Το PETG συρρικνωτικό φιλμ, συντομογραφία του πολυαιθυλενοτερεφθαλικού γλυκόλης, είναι ένας τύπος θερμοπλαστικού πολυμερούς που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία συσκευασίας.Η συρρικνωτική ταινία PETG είναι μια δημοφιλής επιλογή για διάφορες εφαρμογές συσκευασίαςΑς ερευνήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά, τις εφαρμογές καιοφέλη της συρρικνωτικής ταινίας PETG.

 

1. Σύνθεση υλικού

Η ταινία συρρίκνωσης PETG είναι κατασκευασμένη από PETG, ένα είδος συμπολυεστέρα.Το προερχόμενο PETG έχει βελτιώσει την σαφήνεια, αντοχή σε κρούσεις και ευελιξία, καθιστώντας το κατάλληλο για εφαρμογές συρρικνωτικής ταινίας.

 

2Εξαιρετική διαφάνεια και λάμψη

Ένα από τα χαρακτηριστικά του PETG είναι η εξαιρετική του διαφάνεια και λάμψη.καθιστώντας την ιδανική επιλογή για συσκευασίες λιανικής όπου η παρουσίαση του προϊόντος είναι κρίσιμηΗ υψηλή λάμψη της συρρικνωτικής ταινίας PETG ενισχύει την οπτική ελκυστικότητα των συσκευασμένων ειδών.

 

PETG Shrink Film

Φόρμα συρρίκνωσης PETG

 

3Εξαιρετική απόδοση συρρίκνωσης.

Φόρμα συρρίκνωσης PETGΔείχνει εξαιρετικές επιδόσεις συρρίκνωσης όταν εκτίθεται σε θερμότητα.Η συρρικνωσιμότητα του PETG επιτρέπει την εύκολη συσκευασία αντικειμένων με ακανόνιστο σχήμα, παρέχοντας μια επαγγελματική και άνετη τοποθέτηση.

 

4Πολυδιάστατη στην εκτύπωση και επισήμανση

Η επιφάνεια του συρρικνωτικού φιλμ PETG παρέχει εξαιρετική δυνατότητα εκτύπωσης, επιτρέποντας ζωντανή και υψηλής ποιότητας γραφικά.ή πληροφορίες για το προϊόνΗ ταινία ενσωματώνει διάφορες τεχνικές εκτύπωσης, συμβάλλοντας σε εξατομικευμένα και οπτικά ελκυστικά σχέδια συσκευασίας.

 

5. Αντίσταση σε κρούσεις και συσκότιση

Η συρρικνωτική ταινία PETG προσφέρει καλή αντοχή σε αντίκτυπα και συσπάσεις, εξασφαλίζοντας την αντοχή της συσκευασίας κατά τον χειρισμό, τη μεταφορά και την αποθήκευση.Αυτή η ιδιότητα ενισχύει τη συνολική προστατευτική λειτουργία του φιλμ, αποτρέποντας τη βλάβη των συσκευασμένων ειδών.

 

PETG Shrink Film

Φόρμα συρρίκνωσης PETG

6Οικολογικά χαρακτηριστικά

Το PETG θεωρείται μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σύγκριση με ορισμένα άλλα υλικά συρρικνωτικής ταινίας.Η επιλογή του συρρικνωτικού φιλμ PETG ευθυγραμμίζεται με τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας στη βιομηχανία συσκευασίας.

 

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

 

Ε: Για ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείται συνήθως η συρρικνωτική ταινία PETG;

Α: Το PETG συρρικνωτικό φιλμ χρησιμοποιείται συνήθως για τη συσκευασία διαφόρων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, ηλεκτρονικών και καταναλωτικών αγαθών.Η ευελιξία του το καθιστά κατάλληλο τόσο για τη συσκευασία μεμονωμένων προϊόντων όσο και για τη συσκευασία πολλών συσκευασιών.

 

Ε: Πώς εφαρμόζεται η συρρικνωτική ταινία PETG;

Η θερμότητα εφαρμόζεται μέσω θερμικής σήραγγας ή άλλων πηγών θερμότητας, προκαλώντας τη συρρίκνωση της ταινίας και τη συμμόρφωσή της με το σχήμα του προϊόντος ή της συσκευασίας.

 

Ε: Είναι κατάλληλη η συρρικνωτική ταινία PETG για συσκευασία τροφίμων;

Α: Ναι, η συρρικνωτική ταινία PETG είναι εγκεκριμένη για εφαρμογές που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

 

Ε: Μπορεί η ταινία συρρίκνωσης PETG να ανακυκλωθεί;

Α: Ναι, το PETG είναι ανακυκλώσιμο υλικό.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.