Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ PETG ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ PETG ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ;

2023-07-10

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ PETG ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ;

PETG συρρικνώνεται την ταινία, επίσης γνωστός ως τερεφθαλικό πολυαιθυλενίου γλυκόλη-τροποποιημένο συρρικνωθείτε την ταινία, είναι ένα ευπροσάρμοστο υλικό συσκευασίας που χρησιμοποιείται ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες. Είναι ένας τύπος θερμοπλαστικής πολυμερούς ταινίας με τις μοναδικές ιδιότητες που το καθιστούν κατάλληλο για να συρρικνωθούν οι εφαρμογές τυλίγματος. Εδώ είναι μια περιεκτική επισκόπηση των ιδιοτήτων PETG συρρικνώνεται την ταινία:

 

  • Διαφάνεια: PETG συρρικνώνεται την άριστη σαφήνεια προσφορών ταινιών και η διαφάνεια, που επιτρέπει στα προϊόντα για να είναι σαφώς ορατά μετά από συρρικνώνεται το τύλιγμα. Αυτή η ιδιοκτησία είναι ευεργετική για τις εφαρμογές λιανικής συσκευασίας δεδομένου ότι ενισχύει την παρουσίαση και τη διαφάνεια προϊόντων στα ράφια μαγαζιό.

 

  • Shrinkability: PETG συρρικνώνεται την ταινία έχει τις εξαιρετικές ικανότητες διακένωσης, σημαίνοντας μπορεί να προσαρμοστεί στενά στη μορφή του προϊόντος όταν υποβάλλεται στη θερμότητα. Επάνω στη θέρμανση, η ταινία συρρικνώνεται και στις διαμήκεις και εγκάρσιες κατευθύνσεις, που δημιουργούν ένα άνετο και ασφαλές περικάλυμμα γύρω από το στοιχείο. Αυτή η ιδιοκτησία εξασφαλίζει ότι το συσκευασμένο προϊόν σφραγίζεται στενά, παρέχοντας την προστασία ενάντια στη σκόνη, την υγρασία, και να πειράξει.

    PETG Shrink Film

PETG συρρικνώνεται την ταινία

  • Διαστατική σταθερότητα: PETG συρρικνώνεται την άριστη διαστατική σταθερότητα εκθεμάτων ταινιών κατά τη διάρκεια της συρρικνωμένος διαδικασίας. Διατηρεί την αρχικά μορφή και το μέγεθός του χωρίς να διαστρεβλώσει ή να στρεβλώσει υπερβολικά. Αυτή η ιδιοκτησία είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της ακεραιότητας και της εμφάνισης του συσκευασμένου προϊόντος.

 

  • Η υψηλή σαφήνεια και σχολιάζει: PETG συρρικνώνεται την ταινία έχει μια υψηλή ερμηνεία να τελειώσει, δίνοντας στα συσκευασμένα στοιχεία οπτικά να απευθυνθεί και ο επαγγελματίας κοιτάζει. Η στιλπνή εμφάνιση της ταινίας ενισχύει τη γενική αισθητική του προϊόντος και μπορεί να είναι ευεργετική για λόγους μάρκετινγκ και μαρκαρίσματος.

 

  • Αντίσταση στον αντίκτυπο και το δάκρυ: PETG συρρικνώνεται την ταινία είναι γνωστό για τη δύναμη και τη διάρκειά του. Έχει την καλή αντίσταση στον αντίκτυπο και το δάκρυ, που εξασφαλίζει ότι τα συσκευασμένα προϊόντα προστατεύονται επαρκώς κατά τη διάρκεια του χειρισμού, της μεταφοράς, και της αποθήκευσης.

     PETG Shrink Film

PETG συρρικνώνεται την ταινία

  • Χημική αντίσταση: PETG συρρικνώνεται την ταινία έχει την άριστη αντίσταση σε ένα ευρύ φάσμα των χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαίων, των διαλυτών, και των προϊόντων καθαρισμού. Αυτή η ιδιοκτησία το καθιστά κατάλληλο για τα προϊόντα που μπορούν να μπουν σε την επαφή με τις διάφορες ουσίες κατά τη διάρκεια του κύκλου της ζωής τους.

 

  • Χαμηλός συρρικνωθείτε τη δύναμη: PETG συρρικνώνεται την ταινία απαιτεί ότι σχετικά χαμηλός συρρικνωθείτε τη δύναμη για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα τυλίγματος. Αυτός ο χαμηλός συρρικνώνεται τη δύναμη μειώνει τον κίνδυνο τα λεπτά ή εύθραυστα προϊόντα κατά τη διάρκεια συρρικνώνεται τη διαδικασία τυλίγματος.

 

  • Συμμόρφωση FDA: PETG συρρικνώνεται την ταινία εγκρίνεται από τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) για τη απευθείας επαφή με τα τρόφιμα. Θεωρείται ασφαλής για τη συσκευασία των προϊόντων χωρίς τον κίνδυνο μόλυνσης.

 

  • Περιβαλλοντικές εκτιμήσεις: PETG συρρικνώνεται την ταινία είναι ανακυκλώσιμο, συμβάλλοντας στις προσπάθειες ικανότητας υποστήριξης. Μπορεί να ανακυκλωθεί και να χρησιμοποιηθεί για να παραγάγει τα νέα πλαστικά προϊόντα, που μειώνουν τα απόβλητα και που ελαχιστοποιούν την περιβαλλοντική επίδραση.

 

  • Μεταβλητότητα: PETG συρρικνώνεται την ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας των τροφίμων, των ποτών, των καλλυντικών, των φαρμακευτικών ειδών, της ηλεκτρονικής, και των διάφορων καταναλωτικών αγαθών. Η μεταβλητότητα και η προσαρμοστικότητά της το καθιστούν κατάλληλο για τις διαφορετικές βιομηχανίες και τις ανάγκες συσκευασίας.

 

  • Υψηλή θερμοκρασία διακένωσης: PETG συρρικνώνεται την ταινία έχει μια σχετικά υψηλή θερμοκρασία διακένωσης έναντι άλλης να συρρικνωθεί τα υλικά ταινιών. Μπορεί να συρρικνωθεί στις χαμηλότερες θερμοκρασίες, που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της συρρικνωμένος διαδικασίας και που επιτρέπουν τη γρηγορότερη παραγωγή συσκευασίας.

 

Εν περιλήψει, PETG συρρικνώνεται την άριστη διαφάνεια προσφορών ταινιών, shrinkability, διαστατική σταθερότητα, υψηλή ερμηνεία, αντίσταση αντίκτυπου, αντίσταση δακρυ'ων, χημική αντίσταση, χαμηλός συρρικνωθείτε τη δύναμη, τη συμμόρφωση FDA, την ανακυκλωσιμότητα, τη μεταβλητότητα, και την υψηλή θερμοκρασία διακένωσης. Αυτές οι ιδιότητες το κάνουν μια προτιμημένη επιλογή για τις διάφορες εφαρμογές συσκευασίας, που παρέχουν την προστασία προϊόντων, την οπτική έκκληση, και την ευκολία.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.