Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ PLA ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ PLA ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ;

2023-03-09

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΤΙ ΕΙΝΑΙ PLA ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ;

PLA συρρικνώνεται την ταινία είναι ένας τύπος βιοδιασπάσιμης και λιπασματοποιήσιμης πλαστικής ταινίας που γίνονται από το polylactic οξύ (PLA), biopolymer που προέρχεται από τους ανανεώσιμους πόρους όπως cornstarch ή ζαχαροκάλαμου. Αυτή η ταινία χρησιμοποιείται συνήθως στη συσκευάζοντας βιομηχανία για το τύλιγμα, τη συσσώρευση, και την προστασία των διάφορων τύπων προϊόντων.

 

Συρρικνωθείτε την ταινία είναι ένας τύπος πλαστικής ταινίας που συρρικνώνεται όταν εκτίθεται στη θερμότητα, που δημιουργεί μια σφιχτή και προσαρμομένος σφραγίδα γύρω από το προϊόν. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να προστατεύσει το προϊόν από τα εξωτερικά στοιχεία όπως η υγρασία, η σκόνη, και τα έντομα, καθώς επίσης και να βελτιώσει τη γενική εμφάνιση της συσκευασίας. Συρρικνωθείτε την ταινία χρησιμοποιείται συνήθως στη συσκευασία τροφίμων, την ηλεκτρονική, τα καλλυντικά, και άλλες βιομηχανίες.

 

PLA συρρικνώνεται την ταινία είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση σε παραδοσιακό τις ταινίες που γίνονται συρρικνώνεται από τα πετρέλαιο-βασισμένα στην πλαστικά. Αυτός ο συμβατικός συρρικνώνεται τις ταινίες δεν είναι βιοδιασπάσιμος και μπορεί να πάρει τις εκατοντάδες των ετών που αναλύουν στο περιβάλλον, που συμβάλλει στη ρύπανση και την περιβαλλοντική υποβάθμιση. Αντίθετα, PLA συρρικνώνεται την ταινία μπορεί να λιπαθεί και να βιοδιασπαστεί μέσα σε μερικούς μήνες, που μειώνουν την περιβαλλοντική επίδραση και που βελτιώνουν την ικανότητα υποστήριξης.

PLA Shrink Film

PLA συρρικνώνεται την ταινία

Ένα από τα κύρια οφέλη PLA συρρικνώνεται την ταινία είναι η βιοδιασπασιμότητα και το compostability του. Αυτό σημαίνει ότι η ταινία μπορεί να αναλύσει φυσικά στα μη τοξικά συστατικά όταν ξεφορτώνονται κατάλληλα, χωρίς απελευθέρωση των επιβλαβών χημικών ουσιών ή του microplastics στο περιβάλλον. PLA συρρικνώνεται την ταινία πιστοποιείται επίσης από τις διάφορες οργανώσεις όπως το βιοδιασπάσιμο ίδρυμα προϊόντων (BPI) και η ευρωπαϊκή ένωση Bioplastics (EUBP), εξασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνεται σε ορισμένα πρότυπα για τη βιοδιασπασιμότητα και το compostability.

 

Ένα άλλο όφελος PLA συρρικνώνεται την ταινία είναι η μεταβλητότητα και η συμβατότητά του με ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών συσκευασίας. PLA συρρικνώνεται την ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τυλίξει και να προστατεύσει ποικίλα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, τα ποτά, τα καλλυντικά, τα φαρμακευτικά είδη, και την ηλεκτρονική. Η ταινία μπορεί να τυπωθεί στη χρησιμοποίηση των τυποποιημένων τεχνολογιών εκτύπωσης, την άδεια της προσαρμογής και τις ευκαιρίες μαρκαρίσματος. PLA συρρικνώνεται την ταινία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε σχέση με με άλλα υλικά όπως το έγγραφο και το χαρτόνι για να δημιουργήσει τις υβριδικές λύσεις συσκευασίας που προσφέρουν και την ικανότητα υποστήριξης και τη λειτουργία.

 

PLA συρρικνώνεται την ταινία έχει επίσης τις καλές μηχανικές ιδιότητες, όπως η υψηλή εκτατή δύναμη, η αντίσταση οπής, και η διάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι η ταινία μπορεί να αντισταθεί τις πιέσεις και τις πιέσεις της διαδικασίας συσκευασίας και μεταφορών, που εξασφαλίζει ότι το εσωτερικό προϊόντων είναι καλά-προστατευμένο. Η ταινία έχει επίσης τις καλές οπτικές ιδιότητες, όπως η υψηλή διαφάνεια και σχολιάζει, η οποία μπορεί να ενισχύσει την εμφάνιση και τη διαφάνεια του προϊόντος στο ράφι.

PLA Shrink Film

PLA συρρικνώνεται την ταινία

Εντούτοις, υπάρχουν επίσης μερικοί προκλήσεις και περιορισμοί για να εξετάσουν κατά το χρησιμοποίηση PLA συρρικνώνονται την ταινία. Μια από τις κύριες προκλήσεις είναι το υψηλό κόστος της έναντι παραδοσιακού συρρικνώνεται τις ταινίες. PLA συρρικνώνεται την ταινία είναι αυτήν την περίοδο ακριβότερο να παραγάγει λόγω του υψηλότερου κόστους των πρώτων υλών και των διαδικασιών παραγωγής. Αυτό μπορεί να το καταστήσει λιγότερο ελκυστικό σε μερικές επιχειρήσεις, ειδικά εκείνοι με τα σφιχτά περιθώρια κέρδους.

 

Μια άλλη πρόκληση είναι η περιορισμένη θερμότητα - η σταθερότητα PLA συρρικνώνεται την ταινία έναντι παραδοσιακού συρρικνώνεται τις ταινίες. PLA συρρικνώνεται την ταινία απαιτεί μια χαμηλότερη θερμοκρασία και έναν πιό σύντομο χρόνο έκθεσης να θερμάνει προκειμένου να συρρικνωθεί κατάλληλα. Αυτό μπορεί να το κάνει πιό προκλητικό για να εργαστεί με για μερικές εφαρμογές συσκευασίας που απαιτούν τις υψηλότερες θερμοκρασίες ή τους πιό μακροχρόνιους χρόνους έκθεσης.

 

Επιπλέον, υπάρχει ακόμα κάποια συζήτηση και η αβεβαιότητα γύρω από την περιβαλλοντική επίδραση και την ικανότητα υποστήριξης PLA συρρικνώνεται την ταινία. Ενώ η ταινία είναι βιοδιασπάσιμη και λιπασματοποιήσιμη, υπάρχουν ανησυχίες για το ποσό ενέργειας και πόρων που απαιτούνται για να παραγάγουν την, καθώς επίσης και τη δυνατότητα για τη μόλυνση της λίπανσης των εγκαταστάσεων εάν η ταινία δεν ξεφορτώνεται κατάλληλα.

 

Συνολικά, PLA συρρικνώνεται την ταινία είναι μια ελπιδοφόρος εναλλακτική λύση σε παραδοσιακό συρρικνώνεται τις ταινίες που προσφέρει τη βελτιωμένες ικανότητα υποστήριξης και τη λειτουργία για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών συσκευασίας. Εντούτοις, το υψηλότερο κόστος και η περιορισμένη θερμότητά του - η σταθερότητα μπορεί να περιορίσει την υιοθέτησή της σε μερικές βιομηχανίες και εφαρμογές, και περισσότερη έρευνα απαιτείται για να καταλάβει πλήρως την περιβαλλοντική επίδραση και την ικανότητα υποστήριξής της.

 

HYF είναι ένα επαγγελματικό PLA συρρικνώνεται τον κατασκευαστή ταινιών, που ειδικεύεται στην παροχή της σαφούς/διαφανούς ταινίας PLA και της ματ ταινίας PLA για τις εύκαμπτες συσκευασίες και συρρικνώνεται τις ετικέτες. Μπορείτε να βρείτε τα διάφορα πάχη, διάφορα πλάτη, και τα διάφορα μεγέθη 100% βιοδιασπάσιμα συρρικνώνονται την ταινία εδώ. Να έλθει σε επαφή με μας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.