Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΤΙ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΤΙ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ;

2023-01-24

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΤΙ ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ;

Συρρικνωθείτε την ταινία είναι μια πλαστική ταινία που χρησιμοποιείται για να τυλίξει ή να καλύψει τα στοιχεία προκειμένου να αυτοί προστατευθούν ή για να τους καταστήσει ελκυστικότερους για τη λιανική πώληση. Καλείται «συρρικνώνεται την ταινία» επειδή συρρικνώνεται όταν θερμαίνεται, επιτρέποντας σε το για να προσαρμοστεί στενά στη μορφή του τυλίγματος του στοιχείου. Χρησιμοποιείται συνήθως για τη συσκευασία των προϊόντων, ιδιαίτερα για τη συσκευασία των στοιχείων που διαμορφώνονται ακανόνιστα ή που πρέπει να σφραγιστούν ασφαλώς. Συρρικνωθείτε την ταινία χρησιμοποιείται επίσης σε ποικίλες βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, όπως να συσσωρεύσει τα στοιχεία μαζί, η κάλυψη των παλετών, και η προστασία των προϊόντων κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης ή της μεταφοράς.

 

Shrink Film

 

Μερικές κοινές χρήσεις συρρικνώνονται την ταινία περιλαμβάνουν:

 

 

Βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές

 

Συρρικνωθείτε την ταινία χρησιμοποιείται σε ποικίλες βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, και άλλων μεγάλων στοιχείων για να τους προστατεύσει από τα στοιχεία ή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

 

Γεωργικές εφαρμογές

 

Συρρικνωθείτε την ταινία χρησιμοποιείται για να καλύψει τα θερμοκήπια, τις συγκομιδές, και άλλα αγροτικά προϊόντα για να τους προστατεύσει από τα στοιχεία και τα παράσιτα.

 

Εφαρμογές κατασκευής

 

Συρρικνωθείτε την ταινία χρησιμοποιείται για να καλύψει και να προστατεύσει τα οικοδομικά υλικά, όπως η μόνωση και ο ξηρός τοίχος, κατά τη διάρκεια της οικοδόμησης.

 

Θαλάσσιες εφαρμογές

 

Συρρικνωθείτε την ταινία χρησιμοποιείται για να καλύψει και να προστατεύσει τις βάρκες, τα γιοτ, και άλλα θαλάσσια σκάφη κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης.

Συσκευασία: Συρρικνωθείτε την ταινία χρησιμοποιείται συχνά στα προϊόντα συσκευασίας για τη ναυτιλία ή την αποθήκευση. Μπορεί να βοηθήσει να προστατεύσει τα προϊόντα από τη σκόνη, την υγρασία, και τη ζημία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

 

Λιανική συσκευασία

 

Συρρικνωθείτε την ταινία χρησιμοποιείται επίσης στα προϊόντα συσκευασίας για τη λιανική πώληση, ειδικά προϊόντα που απαιτούν την πλαστογράφηση-εμφανή συσκευασία. Όταν συρρικνωθείτε η ταινία θερμαίνεται και συρρικνωμένος γύρω από το προϊόν, γίνεται δύσκολο να ανοίξει ή να αφαιρέσει χωρίς καταστροφή της ταινίας. Χρησιμοποιείται συχνά στα λιανικά προϊόντα συσκευασίας και επίδειξης, όπως τα βιβλία, DVDs, και άλλα στοιχεία.

 

Συσσώρευση

 

Συρρικνωθείτε την ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πολλαπλάσια στοιχεία δεσμών μαζί για την πώληση ή την αποθήκευση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα προϊόντα που πωλούνται στα σύνολα ή τις εξαρτήσεις.

 

Μαρκάρισμα

 

Συρρικνωθείτε την ταινία μπορεί να τυπωθεί επάνω με το κείμενο ή τη γραφική παράσταση, που κάνει το ένα χρήσιμο εργαλείο για και τα προϊόντα.

 

Προστασία

 

Συρρικνωθείτε την ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει τα στοιχεία από τα στοιχεία ή άλλους τύπους ζημιών. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τα υπαίθριο έπιπλα ή τον εξοπλισμό κατά τη διάρκεια του εκτός εποχής για να το προστατεύσει από τη βροχή και το χιόνι.

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.