Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ PVC ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊ ΤΗΝ ΤΈΜΝΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΤΑΙΝΙΏΝ;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ PVC ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊ ΤΗΝ ΤΈΜΝΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΤΑΙΝΙΏΝ;

2023-06-16

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ PVC ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΊ ΤΗΝ ΤΈΜΝΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΤΑΙΝΙΏΝ;

Η κοπή είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό μέρος για να παραδώσει το καλύτερος-ποιοτικό PVC συρρικνώνεται την ταινία στους πελάτες μας. Κατά τη διάρκεια της κοπής, υπάρχουν μερικές σημαντικές πτυχές, οι οποίες πρέπει να δώσουν πολλή προσοχή σε:

 

1) Το περιβάλλον του τέμνοντος εργαστηρίου

2) Εκτατή δύναμη και ταχύτητα κατά τη διάρκεια να ξετυλίξει

3) Εκτατή δύναμη και ταχύτητα κατά τη διάρκεια να ξετυλίξει.

 

Το μέγιστο πλάτος PVC μας συρρικνώνεται την ταινία μανικιών θα μπορούσε να είναι 1150mm. Στο PVC συρρικνωθείτε την ταινία ετικετών, δεν είναι μικρό πλάτος, μπορούμε να το κάνουμε να μην λειάνει τη δευτερεύουσα άκρη, κανένα winkle, κ.λπ… γίαυτό οι πελάτες μας δίνουν την τόσο υψηλή φήμη στο PVC μας συρρικνώνονται τις ταινίες μανικιών, επειδή το PVC μας συρρικνώνεται την ταινία μπορεί να φέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης:

 

1) Σχεδόν καμία επίδραση παραμόρφωσης

2) Ακριβής αποτύπωση

3) Υψηλή παραγωγή των τυπωμένων ετικετών

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για την έρευνα ή περισσότερες πληροφορίες.

Θα είμαστε σας η καλύτερη επιλογή.

 



 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.