Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΑ ΒΙΟΔΙΑΣΠΑΣΙΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-027-83991169
Επικοινωνήστε τώρα

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΑ ΒΙΟΔΙΑΣΠΑΣΙΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

2023-03-01

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΑ ΒΙΟΔΙΑΣΠΑΣΙΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

Ο λόγος για τον οποίο οι πλαστικές τσάντες καλούνται άσπρη ρύπανση είναι επειδή η περιβαλλοντική συνειδητοποίηση των ανθρώπων ήταν αδύνατη στο παρελθόν, η πολιτική ταξινόμησης αποβλήτων της Κίνας είναι ασαφής, μόλις το κόστος των μη-διασπάσιμων πλαστικών τσαντών είναι πολύ χαμηλό, ποικίλες θέσεις σχεδόν ελεύθερες να παρέχουν, ο ανεφοδιασμός υπερβαίνει την απαίτηση, χρήση ανθρώπων επάνω και σταματά, δεν μπορεί να ανακυκλωθεί συγκεκριμένα. Επομένως, ένα αεράκι άνοιξη, υπάρχουν πλαστικές τσάντες παντού, άσπρες πλαστικές τσάντες περισσότερο, γνωστές ως άσπρη ρύπανση.

 

Εάν οι πλαστικές τσάντες που χρησιμοποιούμε είναι βιοδιασπάσιμες πλαστικές τσάντες, αυτό το πρόβλημα δεν θα εμφανιστεί. Η προστασία του περιβάλλοντος και η πλήρης διάλυση είναι τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των προϊόντων μας. Τα προϊόντα στηρίζονται στην μόνος-αναπτυγμένη φυσική πλαστική τεχνολογία μας, χρησιμοποιώντας τον πολυάνθρακα PLA/PBAT ως υλικό βάσεων (οι πρώτες ύλες μπορούν να είναι άχυρο, λόγοι καφέ, ίνα μπαμπού, μετάξι φοινικών, φύλλα τσαγιού, κ.λπ., οι οποίοι μπορούν να προσαρμοστούν κατά βούληση), και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία παραγωγής της χημικής τροποποίησης κλάδων για να κάνουν τα προϊόντα.

 

PLA SHRINK FILM

HYF PLA ΣΥΡΡΙΚΝΏΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ

 

Ποια είναι τα οφέλη τα βιοδιασπάσιμα πλαστικά;

 

1. Ανακούφιση των πόρων εδάφους

 

Η ιστορία της ανθρωπότητας, πλαστικές τσάντες είναι πάρα πολύ κατάλληλη και καλός να χρησιμοποιήσει, οδηγώντας στους ανθρώπους ήταν αδιάσπαστος από τις πλαστικές τσάντες στις καθημερινές ζωές τους. Η ευκολία των πλαστικών τσαντών έχει οδηγήσει τους ανθρώπους για να ξεχάσει ότι η αρχική εφεύρεση των πλαστικών τσαντών δεν είναι ένα μίας χρήσης στοιχείο, συχνά χρησιμοποιούμενο μιά φορά και που ρίχνεται έπειτα μακριά. Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι η παραγωγή των πλαστικών τσαντών είναι η κύρια πρώτη ύλη είναι πολυαιθυλένιο, είναι πολύ δύσκολο να υποβιβάσει, ένας μεγάλος αριθμός απορριμμένων πλαστικών τσαντών θάβεται στο έδαφος, θα οδηγήσει σε μια μεγάλη περιοχή του εδάφους λόγω του ενταφιασμού των πλαστικών τσαντών και του μακροπρόθεσμου επαγγέλματος, το οποίο είναι η «άσπρη ρύπανση». Όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις πλαστικές τσάντες για τις βιοδιασπάσιμες πλαστικές τσάντες, αυτό το πρόβλημα θα λυθεί. Έναντι των αρχικών πλαστικών τσαντών πολυαιθυλενίου η υποβάθμιση είναι πολύ δύσκολη, οι βιοδιασπάσιμες πλαστικές τσάντες χρειάζονται μόνο μερικούς μήνες για να ολοκληρώσουν την υποβάθμιση, έτσι έναν μεγαλύτερο βαθμό για να ανακουφίσουν την απώλεια των πόρων εδάφους.

 

2. Μειώστε τη εκπομπή άνθρακα

 

Οι βιοδιασπάσιμες πλαστικές τσάντες έναντι των παραδοσιακών πλαστικών τσαντών είναι ένα άλλο σημείο αντάξιο του επαίνου, δηλ., εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Το βιοδιασπάσιμο πλαστικό στο στάδιο της υποβάθμισης του διοξειδίου του άνθρακα που απελευθερώνεται λιγότερο από το παραδοσιακό πλαστικό, επειδή οι βιοδιασπάσιμες πλαστικές τσάντες δεν παράγονται από το πολυαιθυλένιο, αυτό είναι περίπου 2 κλ λιγότερο από την παραδοσιακή πλαστική απελευθέρωση του διοξειδίου του άνθρακα.

 

3. Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας

 

Οι πλαστικές τσάντες στη διαδικασία παραγωγής θα καταναλώσουν τα απολιθωμένα καύσιμα, ενώ οι βιοδιασπάσιμες πλαστικές τσάντες θα μειώσουν σχεδόν τα μισά από τα απολιθωμένα καύσιμα από το. Παραδείγματος χάριν, εάν όλα τα πλαστικά προϊόντα παγκοσμίως αντικαθίστανται με τις βιοδιασπάσιμες πλαστικές τσάντες σε ένα έτος, κατόπιν φέτος σχεδόν 1,3 δισεκατομμύριο βαρέλια των απολιθωμένων καυσίμων μπορούν να σωθούν, αυτό το ποσό λογαριασμών ταμιευτηρίου για σχεδόν μέρος της σφαιρικής κατανάλωσης ορυκτού καυσίμου.

 

Οι πλαστικές τσάντες μπορούν να είναι μια «ανάγκη» στις καθημερινές ζωές των ανθρώπων, αλλά οι βιοδιασπάσιμες πλαστικές τσάντες μπορούν να τις μετατρέψουν σε αναπληρώσιμα στοιχεία. Οι βιοδιασπάσιμες πλαστικές τσάντες είναι ουσιαστικές στην παραγωγή του περιβάλλοντος μια καλύτερη θέση για να ζήσουν.

 

HYF προσφέρει τις πλήρεις λύσεις που προσαρμόζονται στις μεμονωμένες απαιτήσεις πελατών και αντιπροσωπεύουμε τους σημαντικότερους παγκόσμιους κύριους παραγωγούς των πλαστικών ταινιών.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συρρικνωθείτε τους ρόλους ταινιών Προμηθευτής. 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.